booglamp

Staande lampen

Staande lampen

In het verleden ging je naar de winkel om een staande lamp te kopen. Er was geen andere optie. Sinds internet een grote rol in onze samenleving is gaan innemen is ook het aanbod van producten die je online kunt kopen enorm toegenomen. Zo worden staande lampen wel door tientallen verschillende soorten webshops aangeboden en kun je in een paar simpele stappen staande lampen online kopen. Niet alleen is de online wereld een concurrent geworden van de winkels, maar ook de ontwikkeling in printers. Ik zie je al afvragen, waarom dan? In Amerika is namelijk al een werkende staande lamp geprint door een 3d printer.

Staande lamp online kopen

De opmars van webwinkels die staande lampen aanbieden is enorm gegroeid. Het is ook niet meer dan logisch, want eigenlijk komen de webshops de consumenten tegemoet. Internet is beschikbaar vanaf je pc of laptop, maar nu ook vanaf je tablet en je mobiel. Het is dus heel ontspannend en gemakkelijk om lekker vanaf de bank of wellicht vanuit bed gewoon jouw staande lamp uit te zoeken. Daarnaast kun je binnen een kort tijdsbestek verschillende lampen met elkaar vergelijken en ook nog eens kijken waar jouw staande lamp het goedkoopste is. Al met al ideaal dus dat je op een drukke zaterdag niet meer door een woonboulevard hoeft te lopen om een staande lamp uit te zoeken.

Gebruikte staande lampen

Wat denk je bijvoorbeeld van het aanbod via marktplaats van tweedehands lampen. Daar waar je in het verleden een briefje op het bord in de supermarkt plaatste, kun je nu zo goed als kosteloos al je tweedehands producten gewoon via internet aanbieden. Je kunt de jacht dus ook openen naar gebruikte staande lampen. Je loopt natuurlijk wel een risico dat jouw staande lamp niet helemaal perfect meer is, maar daar is de prijs dan ook vaak naar.

Staande lamp printen

Je hebt er vast wel eens van gehoord, de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van 3d printen. Dit gaat nu zo snel dat er veel wordt getest met het printen van verschillende producten. Zo proberen ze met specifiek materiaal verschillende producten tot in de detail te printen. Dit hebben ze dus ook getest op het gebied van staande lampen.  In Amerika hebben ze een staande lamp geprint, welke nu tentoon wordt gesteld in een museum in New York. Deze is gemaakt door designer Janne Kyttanen

Wanneer de ontwikkeling nog verder is en de 3d printers goedkoper, zullen ook deze methodes steeds meer op de markt komen.  Staande lampen kun je dus nog heel goed in de winkel kopen, maar ook eenvoudig online. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

staande lamp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *