Lampionsenzo

Lampionsenzo

Dit is de webshop van Lampionsenzo.nl, uw adres voor  Vietnamese, Chinese of Japanse zijden lampionnen  in Nederland en verre omstreken. Alle zijden lampionnen zijn exclusief voor ons geproduceerd in Vietnam en handgemaakt, voor meer info ga naar over ons.

Het bekijken van de Vietnamese, Chinese en Japanse lampionnen doe je hier, over praktische zaken, zoals het versturen, welke lamp in de Vietnamese lampion kan klik jehier. Heb je vragen over de afmetingen van de handgemaakte zijden lampionnen, kijk dan eens hier.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van lampionsenzo.nl, of heb je een opmerking, vul het onderstaande formulier in. Veel plezier op de site! Naar de lampionnen!

  • Diverse vormen en tien verschillende kleuren
  • De lampionnen zijn uit voorraad leverbaar
  • Binnen 4 werkdagen geleverd in Nederland en Belgie

Is winst alleen mogelijk als anderen verliezen?

Wij denken van niet, sterker nog, duurzaamheid is vaak meer, niet minder. Wij geloven in het creëren van banen in de derde wereld via microfinanciering.

Tijdens mijn wereldreis stuitte ik op een bijzondere plaats in Vietnam, namelijk Hoi An. Deze plek staat bekend om zijn vele lampionnen. Deze met zijde beklede lampionnen verlichten de vele restaurants en de  winkels langs het water, wat in de avond een prachtige mystieke sfeer geeft.

Nu kunnen jullie deze prachtige mystieke sfeer oproepen in jullie eigen huiskamer, tuin, balkon, etc. Alle lampionnen zijn voorzien van een handgemaakt bamboe frame en bespannen met diverse kleuren zijde stof. Door er een lamp in te hangen lichten ze prachtig op en zet het bamboe frame zich mooi af tegen de zijde.

Lampionsenzo.nl verleent microkredieten aan de makers en neemt de geproduceerde lampionnen rechtstreeks af, zonder tussenhandelaar zodat de makers een eerlijke prijs ontvangen en wij goed kunnen slapen.

Kijk maar eens rustig rond. Bij vragen mail ons op info(at)lampionsenzo.nl. Ook kan je hier terecht voor het aanmelden van de nieuwsbrief. De nieuwsbrief zal eens per 3 maanden verschijnen. Hiermee houden we je op de hoogte van actie’s en de ontwikkelingen van lampionsenzo.nl, zowel in Nederland als in Vietnam.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *