Kerstslinger maken

Kerstslinger maken

Kerst slinger maken

Een kerstslinger maken

Ik heb al vele kerst zelfmaakideeen voorbij zien komen en er al heel veel op de site gezet maar deze vind ik echt te gek. Doe je dagelijks krant nu even niet weg maar verzamel er een stuk of 4. Met jouw ochtendkrantje kan je dan aan de slag om deze fantastische kerstslinger te maken. Zo gaaf voor over de schouw, een spiegel of schilderij.

Wil je meer kleur aanbrengen ga dan uit van groen papier maar nog gaver is het om uit te pakken met glanzend goud of glinsterend goud. Met deze uitblinkers creëer je een uit eye-cather in je kerstinterieur. Of ga voor kleurrijk en gebruik verschillende knalkleuren.

Het leuke van dit zelfmaakidee is dat je hem zo groot kan maken als jezelf wilt. Sla compleet door en maak zulke lange slingers dat ze langs je deurkozijnen kunnen hangen. Maak er nog een paar papieren kerstballen in en je ultieme kerstsfeer ontstaat onder je ogen. Of hou het simpel en maak een lang lijn die je aan de muur hangt of over de kersttafel neer legt bij het diner.

De werkomschrijving vindt je op House and Home (engelstalig maar deze DIY is zo simpel dat je alleen de sjabloon nodig hebt)

 

 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *