Kerst versiering maken

Kerst versiering maken

Zelf kerst versiering maken. Met de recessie waar iedereen last van heeft is het een erg goed idee om zelf je kerst versiering te maken. Een simpele manier om gelijk veel sfeer aan te brengen in je kerstinterieur. Creëer een ultieme kerstsfeer.

Bij de vele kringloopwinkels kan je vast slagen voor een leeg kozijn. Verf het kozijn wit of pas de kleur aan je kerstinterieur. Wil jij een bruin met goud interieur dan is het leuk om het kozijn misschien bruin te laten of hem in een misschien lichtbruine tint te verven. Wil je een paars met wit kerstinterieur, toon dan lef en verf het kozijn paars.

Hang je kerstballen met een simpel touw aan het kozijn. Hou verschillende lengtes aan. Varieer de prent van je kerstballen. Al is het ook leuk om dezelfde kleur aan te houden en weer te varieren in de grootte van de ballen.

Deze kerst versiering is aan verschillende groottes aan te passen. Woon je klein koop dan een klein kozijn en hang er maar een paar kerstballen in. Heb jij echter een grote woonkamer leef je dan uit met een groot raamkozijn. Een leuke manier van kerst versiering maken.

En na de kerst kan je het kozijn weer gebruiken door er bijvoorbeeld een ijzerdraadje over de breedte te spannen en daar dan foto’s aan te hangen. Of hang leuke kaarten aan de touwtjes.

 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *