Je TV verbergen of juist niet?

Je TV verbergen of juist niet?

Er zijn mensen die willen dat de TV opvalt als je de huiskamer binnenloopt. Ze zijn er trots op en laten het apparaat dan ook graag zien aan iedereen die binnen stapt. Er zijn ook mensen die juist het tegenovergestelde willen. Die groep mensen vindt de TV functioneel. En daar is dan ook alles mee gezegd. Zo gauw het apparaat uit gaat voegt het volgens hen niks meer toe en hoeft dan ook zeker niet in het zicht te staan. Voor beide groepen zijn oplossingen te bedenken.

De groep die de TV het liefst wil verstoppen
Er zijn een aantal mogelijkheden voor iedereen die de TV niet wil laten opvallen. Je kunt hem daadwerkelijk verstoppen achter bijvoorbeeld klapdeurtjes of je kunt hem zoveel mogelijk op laten gaan in de rest van het interieur. Optie 1 is wellicht de meest voor de hand liggende oplossing. Je zet de TV in een kast met klapdeurtjes (of een kast met een rolluikje, alhoewel dat meestal wat oubollig overkomt) en de klus is geklaard. Wat ook een oplossing is, en dit is waarschijnlijk de meest moderne en mooie optie, is de TV achter een soort schuifwand hangen. Deze schuifwand kun je zo groot of klein maken als je zelf wilt. Je kunt hem een kleur geven of er een soort print op plakken/schilderen/nieten. Tenslotte kun je er nog voor kiezen om je televisie ‘op te laten gaan’  in je interieur. Dit kan bijvoorbeeld met onderstaand wandrek. Het meubelstuk heeft ongeveer dezelfde kleur als de TV. Doordat je allerlei vakken hebt waar je ook andere spullen in kwijt kunt, valt je televisie al bijna niet meer op.

De groep die de TV zo veel mogelijk wil laten opvallen
Deze groep hoeft waarschijnlijk wat minder moeite te doen. Je TV valt namelijk waarschijnlijk, afhankelijk van de grootte, vanzelf al op. Toch kun je doormiddel van je TV-meubel nog wat meer kracht meegeven aan je beeldbuis. Een goed voorbeeld is de wandmeubel in onderstaande afbeelding. De televisie is het middelpunt en alle onderdelen van de wandmeubel zorgen ervoor, mede door de zwarte kleur, dat de TV nog meer power meekrijgt.

tv meubel zwart

Bij welke van de twee bovenstaande groepen hoor jij? Je kunt overigens, binnen welke groep je ook valt, eens kijken op de website van OTTO. Je vindt hier allerlei soorten TV-meubels (ook de twee bovenstaande).

 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *