Geurdiffusers

Natuurlijke geurdiffusers nu ook in NederlandGeurdiffusers

In een groeiende markt van home & living producten is er een nieuwe speler op de Nederlandse markt die zich onderscheid door volledig natuurlijke producten aan te bieden met de hoogste kwaliteit. BsaB is opgericht in 2006 in Thailand en wordt sindsdien al verkocht in vele landen over de hele wereld, maar is sinds 2012 ook verkrijgbaar in Nederland.

Wat BsaB zo bijzonder maakt is de bedrijfsfilosofie van het bedrijf. BsaB uitgesproken als “Bie-sah-Bie” produceert namelijk geurkaarsen en -diffusers, die voor 100 procent organisch zijn. Bovendien traint, begeleidt én betaalt BsaB de arme lokale bevolking om de producten een optimale kwaliteit te geven. De goede betaling verandert grondig hun tot dan toe perspectiefloze bestaan.

De kaarsen bestaan voor 100 procent uit sojawas, in plaats van de gebruikelijke paraffine. Resultaat: een schonere verbranding en een drie keer zo lange brandduur. Voor de geurdiffusers gebruikt BsaB uitsluitend essentiële oliën, waardoor de natuur in huis wordt gehaald. De traditionele stokjes voor de diffusers zijn vervangen door Sida Rhombifolia stokjes wat het product een natuurlijkere uitstraling geeft en voor een betere verspreiding van de geur zorgt.

Verkrijgbaar bij BsaB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *