Fruitkistjes in je interieur

Door de crisis zijn we met zijn allen erg vindingrijk geworden. Omdat we met zijn allen niet veel geld te besteden hadden gingen we op zoek naar goedkope alternatieven voor het inrichten van ons huis. Vooral steigerhout en alles wat hiervan gemaakt wordt is hier een goed voorbeeld van. Ook de kringloop en marktplaats waren de afgelopen jaren erg populair. We recyclen meer. We schilderen meubels over of we geven ze een andere bestemming.

Fruitkist

Een van de item die ook een andere bestemming kregen was het fruitkistje. Niet meer iets voor de boer of de groenteman, het is een item voor je interieur geworden.

De 5 leukste voorbeelden: 

 1. Het nachtkastjefruitkist
  Zo simpel maar met een verrassend leuk effect. Hang gewoon een kistje naast je bed. Het biedt je veel ruimte omdat je zowel onder als boven er iets op kan zetten.
 2. De wandkastveilingkist
  http://regineskreativiteter.blogspot.nl/

  veiligkisten kast
  http://dishfunctionaldesigns.blogspot.nl/
  Verzamel een partij kistjes en maak er een super leuk wandmeubel van. Je kan al klein starten en hem langzaam uitbouwen.

 3. Bijzettafeltjefruitkist tafeltje
  https://nl.pinterest.com/pin/416020084310080352/

  fruitkisten
  Hubpages

  Wieltjes er onder en je bent al klaar. Je kan hem onbehandeld laten maar je kan hem ook schilderen of hem in vakken verdelen.

 4. Bureau fruitkistenfruitkistjes
  Dit vind ik echt het voorbeeld van recyclen. De kastjes zijn van fruit/veilingkisten en het blad is van steigerhout.
 5. Kistjeveilingkist kratje
  En natuurlijk de manier waarvoor hij bedoelt is, een opberger. Maar dan wel met iets extra’s: wieltjes. Het ideale kratje voor je tijdschriften, dekens, kussens of het speelgoed.

 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *