Eettafel maken

Eettafel maken

Door de crisis zijn we met zijn allen vindingrijker geworden wat betreft ons interieur. Uit onderzoek is ook gebleken dat we als 1e bezuinigen op onze interieur en onze kleding. Nu zijn er gelukkig nog genoeg mogelijkheden om toch een erg leuk en eigen interieur te hebben.

Een van deze mogelijkheden is het maken van je eigen meubels. Het voordeel hiervan is dat je zelf kan kiezen welk materiaal je gebruikt. Ga je voor blanco hout, dan kan je deze afwerken met een mooie laklaag. Je kan het blanco hout ook verven. In een neutrale witte kleur maar als je een durfal bent of houdt van kleurrijk wonen kan je ook kiezen voor een knal kleur. Ook het afwerken met mooie portugese tegels kan een optie zijn. Wil je liever snel klaar en goedkoop klaar zijn dan kies je voor steigerhout. Makkelijk te bewerken en snel klaar.

Werkomschrijving eettafel maken

Op internet vond ik deze prachtige tafel die je zelf kan maken. En voor degene die echt handig zijn zal het ook niet erg moeilijk zijn om de maten aan te passen zodat je een tafel kan maken die perfect bij jouw interieur past.

werkomschrijving: Ana White

 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *