Foto op canvas

Al enige tijd geleden kreeg ik van Canvasdeal het aanbod om een mooie foto op canvas af te laten drukken. Nu heb ik, net als vele ouders, duizenden foto’s op mijn computer staan en maandelijks komen er nog vele bij. En ondanks die grote bestanden kon ik geen leuke foto vinden.

Ik was op zoek naar een foto waarbij alle drie mijn kinderen naar voren keken. Vaak als je canvasdoeken ziet zijn dit prachtige portretfoto’s waar de kinderen mooi in de camera kijken. Ik heb het geprobeerd maar ik kreeg niet de foto die ik wilde.

Nu hebben wij in de woonkamer al een mooie fotowand waarbij we allemaal je bij wijze van spreke aankijken. Wilde ik nog zo’n foto?

Tijdens onze vakantie heb ik natuurlijk weer vele foto’s van de kinderen gemaakt, want zeg nu zelf in een vakantie maak je toch vaak mooie herinneringen die je graag vast wil leggen voor later. Een dag aan het strand, een etentje op het terras, met de kinderen in het zwembad of met je partner kijkend naar die mooie zonsondergang.

Mijn foto is uiteindelijk ook een herinnering aan onze vakantie geworden. Wij hebben veel regen gehad tijdens ons verblijf in zeeland. Maar als de zon dan scheen dan wisten we niet hoe snel we ons naar het strand moesten verplaatsen om krabben te vangen en zandkastelen te bouwen. De foto is ook tijdens een van deze momenten gemaakt. Onbevangen, spontaan en voor ons een mooie herinnering op canvas die nu hangt te pronken boven de eettafel.

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en de snelheid waarmee ik mijn doek heb ontvangen. Besteld en binnen 4 werkdagen in huis.

Wil jij ook een mooi foto op canvas? Of hou deze blog in de gaten. Binnenkort hebben we een mooie winactie in samenwerking met canvasdeal waarbij je jouw vakantieherinnering op canvas mag laten afdrukken.

 

About Author

You May Also Like

2 comments

Wat een leuk idee (en wat een prachtige foto). Was nog steeds op zoek naar iets speciaals voor één van onze trouwfoto’s, dit is een grote kanshebber. Bedankt voor de tip!

Groetjes, Pietrik

Ik zou dan zeker de blog in de gaten houden, wie weet win je wel een gratis doek

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *