Bezoek Utrechtse Fabriek Griftpark

Bezoek Utrechtse Fabriek Griftpark

Op deze mooie zonnige dag hebben ik met mijn gezin de Utrechtse fabriek in het griftpark bezocht. Een markt vol met kraams van webwinkeliers. Ben je dol op vintage, kleding en interieurartikelen? Wil je een uitje wat je met je hele gezin kan doen dan is een bezoek aan de Utrechtse fabriek de moeite waard.

De stands bieden een grote variatie aan artikelen. Zelfgemaakte kinderkleding van papa’s oude overhemd, merkkleding, vintage woonaccessoires, retro kinderkamerartikelen, trendy kinderaccessoires en heel veel leuke spullen waarmee je je huis kan inrichten. Ook zijn er een aantal stands waar je iets lekkers kan drinken of eten. En middenin het park is een restaurant waar je ook heerlijk kan zitten.

De utrechtse Fabriek zit middenin het griftpark in utrecht. In dit park is ontzettend veel te doen voor kinderen. Een grote speeltuin, een kinderboederij, een skatepark en heel veel gras waar ze lekker kunnen rondrennen. Een bezoek aan de Utrechtse fabriek is dus voor het hele gezin een dagje uit.

Met dank aan onderstaande dat ik bij hen heb mogen filmen:

Rebelli, design met een knipoog

Make Room, mode – en woonaccessoires

Studio Rest, handgemaakte spullen van gerecyclede materialen

Buiten de Lijntjes, papierwaren, woonaccessoires en alles wat er op hen pad komt.

Pink Olive, cadeautjes en accessoires voor hippe, retro kids

Hip Warenhuisje, hippe en trendy kinderaccessoires

Ook in het Paars, handgemaakte producten, veelal stof en wol.

 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *