Vandaag is …..

Woonwinkel

Vakantiefoto’s en herinneringen opruimen

De vakantie komt tot zijn einde. Weer een eind aan rust in huis, herinneringen creeren met je familie, genieten van het weer en opladen voor weer een nieuwe periode.

In de vakantie verzamel je veel herinneringen. Die bon van dat leuke restaurantje aan zee waar jullie zo gezellig gegeten hebben, even bijpraten terwijl de kinderen zich vermaakte op het strand. Of dat entree bewijs van dat museum waar je al heel erg lang naar toe wilde en nu met het slechte weer een mooie binnenactiviteit was. En natuurlijk al die foto’s die je gemaakt hebt.

Hoe bewaar je dat nu? Nou wat dacht je van deze enorm leuke kartonnen opbergdozen. Koop er een aantal en je kan elke jaar in een eigen doosje doen.

karton opbergdozen antieke kruidenbakjes

De blikken zijn verkrijgbaar bij Neef Louis Hier verkopen ze nog meer leuke artikelen voor het inrichten van je woning. Ze verkopen design vintage en industriele meubels.

Echt een winkel om eens te bezoeken. Zeker een plaats om goede inspiratie op te doen voor de inrichting van je woonkamer. Vooral als je houdt van een bijzonder tafel, franse posttafels of van een grappig item in je huis zoals mooie grote gebruikte reclame letters of een ouderweste gympaard.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *