Silestone N-Boost: schoonmaken was nog nooit zo makkelijk

Silestone® keukenwerkbladen staan bekend om hun onderhoudsgemak: het materiaal hoef je nooit te impregneren, en schoonmaken is een peulenschil: even een doekje erover en klaar. Veel gemakkelijker kan het niet zou je denken? Producent Cosentino dacht daar anders over en lanceert Silestone® met N-Boost technologie. Dankzij een nieuwe behandeling wordt het materiaal waterafstotend, zijn de kleuren nog intenser en krijgt het gepolijste oppervlak een uitzonderlijke glans. Daarbij is de reiniging en het onderhoud van Silestone® met N-Boost gemakkelijker dan ooit tevoren. Want uiteindelijk hebben we in de praktijk niets aan een werkblad dat er prachtig uitziet maar dat moeilijk schoon te maken is en waarop alles achterblijft.

Hoe dit kan? Silestone® N-Boost verandert het materiaaloppervlak op moleculair niveau. Een heel technisch verhaal dat in de praktijk voorkomt dat er vloeistoffen naar binnen kunnen dringen. Doordat het licht door N-Boost veel beter op het Silestone® oppervlak wordt weerspiegelt zijn de kleuren nog intenser en krijgen zij een uitzonderlijke glans. Uiteraard beschikt Silestone® N-Boost ook over de vertrouwde eigenschappen welke kenmerkend zijn voor het merk: hoge stoot-, kras- en vlekbestendigheid, plaatafmetingen in groot formaat en veelzijdigheid in toepassing.

Deze innovatie, waarvan het patent eigendom van Cosentino is, verbetert niet alleen de reiniging en het onderhoud maar zorgt daarnaast voor een betere functionaliteit, kwaliteit en schoonheid die kenmerkend is voor Silestone®. Dit is vooral goed zichtbaar bij witte en zwarte tinten.

Silestone® N-Boost wordt in eerste instantie gelanceerd met de Silestone® Eternal collectie, en in de nieuwe ultra witte Silestone® kleur Iconic White. In de loop van dit jaar zal de innoverende behandeling geleidelijk aan worden opgenomen in alle kleuren van het merk. Daarnaast wordt deze nieuwe technologie op alle gepolijste versies in alle diktes van de geselecteerde kleuren toegepast.

www.silestone.nl.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *