Category Posts Navigation

RustTique Pro: Roestverf

Posted by Danielle Roof

RustTique Pro: Roestverf

Geeft uw projecten een echt roest uiterlijk met de nieuwe RustTique Pro series. Deze speciaal ontwikkelde verf is van professionele kwaliteit. De Pro series Coating bevat nu nóg meer micro-ijzerdeeltjes, wat zorgt voor een betere roestwerking. Hierdoor is het behandelen van de muur met een basecoating overbodig. RustTique maakt het mogelijk om aardewerk van een roestlaag te voorzien, maar ook kunststof, MDF en muren behoren tot de mogelijkheden!

Hoe het werkt?
De speciale RustTique Coating bevat echte ijzerdeeltjes die door contact met de activator vloeistof zorgen voor échte roestvorming. DeRustTique Pro series Coating bevat veel meer van deze micro-ijzerdeeltjes, wat zorgt voor een betere dekking en meer roestwerking. (Het verschil merkt u ook aan het gewicht: 1L RusTique Coating heeft een gewicht 1,5 kg, 1L Pro series Coating heeft gewicht van 3 kg). Na ongeveer 10 uur is het eindresultaat al te bewonderen.

Het aanbrengen van RustTique roestverf is zo eenvoudig dat iedereen die een kwast kan vasthouden dit zelf kan!
Kijk voor meer informatie, producten van RustTique en foto's van projecten bij onze klanten op www.panelwood.nl/rusttique
RustTique Pro
RustTique is een product van Brookfield Group; importeur en groothandel van speciale materialen voor interieur professionals, waaronder PanelWood | Smooth; 3D houten wandbekleding, PanelWood | Rough; stijlvolle handgemaakte wandpanelen van gerecycled teakhout en PanelStone | Sliced; flinterdun en extreem licht natuursteen. Bezoek onze website voor meer informatie, foto's en onze overige producten en ons brede assortiment exclusieve interieur accesoires.

Leave a Reply

Note: All fields are required to fill in!

Facebook Comments