Mi for you Styling

Tuin

Deze tuin foto is afkomstig van de portfolio van Miforyou styling.

Miforyou styling is een creatieve duizendpoot. Wij geven advies op het gebied van styling en woontrends. Dit doen we door middel van collages, product en kleuradvies. Van trendpresentaties, tot winkel, beurs-en fotografiestyling of persoonlijk bij u thuis. Het werk van Miforyou is helder en inspirerend, een vertaling van uw wensen ter bevordering van de verkoop van uw product of een prettige woonwerkomgeving.

Werk van Miforyou is te zien bij oa.: Binnenhuisadviseurs, Cotap/Ambiant vloeren, CanDo, Leen Bakker, De meubelier, Dibella, Mister Bed, Trendhopper

Goed om te weten: ik maak in mijn werk veel gebruik van zelf ontworpen items.
Dit maakt mijn styling uniek.

Interieur Inrichting

Ben je op zoek naar inspiratie voor je interieur inrichting neem dan eens een kijkje op de site van http://www.miforyoustyling.nl/ De portfolio van Miforyou styling geeft je inspiratie voor je woonkamer, slaapkamer en de inrichting van je woning. Inspirerende foto’s met prachtige meubels. Miforyou heeft voor vele bekende merken gewerkt en dit is zichtbaar op haar site.

Heb je een eigen bedrijf en ben je op zoek naar een stylist die gespecialiseerd is in het maken van goede portfoliofoto’s dan ben je bij miforyou styling op het juiste adres. Zij heeft gewerkt voor Leen Bakker, Misterbed, Trendhopper en nog veel meer bekende merken.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *