Ticket to the tropics

In 120 seconden helemaal zen met exotische klanken uit Maleisië

Nieuw in de collectie soundboxen van Relaxound is de Junglebox. Deze nieuwe box neemt je mee in een mysterieuze jungle vol exotische dieren en planten. Ver weg van het dagelijkse leven duik je in een kleurrijke wereld en voel je je verfrist. De soundscape wordt geactiveerd door een bewegingssensor en klinkt gedurende 120 seconden. Met een kleine draaischakelaar kan het volume individueel worden aangepast of volledig worden uitgeschakeld. De geluiden komen uit de jungle van Maleisië. Je batterij opladen was nog nooit zo eenvoudig.

Fresh energy to go
De box is met een usb kabel oplaadbaar en kan dus overal worden geplaatst waar de behoefte en mogelijkheid is om even te ontsnappen aan de drukte van alledag. De Junglebox dient ook perfect ter ondersteuning van een diep meditatie-moment.

Het ontwerp van de Junglebox is net zo inspirerend als het leven in de tropen. De kleurrijke illustratie citeert de dierenstemmen waarnaar we luisteren. De hoogwaardige uitstraling van tropisch hout uit inheemse soorten wordt gecreëerd met behulp van uitgebreide kleurprocessen. Zo worden elegantie en duurzaamheid perfect gecombineerd. De accu levert energie voor vele reizen naar de tropen. 

Er zijn drie design fronten, te weten een houten uitvoering in teak stijl, een neutrale witte variant en een kleurig jungle motief. Deze laatste is perfect voor de jungle kinderkamer.

Verkoopadviesprijs € 59,– (wit en jungle) € 69,– (hout).

www.relaxound.com

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *