Opberghulpjes Winactie

Win Opberghulpjes

The art of organising (TA’OR) is een volledig nieuw assortiment opberghulpjes (of cubics). Deze cubics werden bedacht om lades in te delen, maar door hun stijlvol design en hoogwaardige afwerking presteren ze even goed buiten een lade.
TA’OR biedt tal van slimme oplossingen voor specifieke situaties. De cubics komen in 5 verschillende materialen:

  • De cubics in melamine zijn ideaal voor in de badkamer of kinderkamer omdat ze zo onderhoudsvriendelijk zijn.
  • De warmte van hout kent geen grenzen. De fineerhouten cubics geven elke lade een gevoel van functionele exclusiviteit.
  • De opberghulpjes in vilt zijn ideaal voor het geruisloos opbergen van persoonlijke voorwerpen. Met de vilten slang creëert u zelf opbergvakken op maat om ondergoed, kousen en dassen te sorteren in de lades van uw dressing. Speels, leuk en functioneel.
  • De lederen cubics zijn ideaal voor het organiseren van juwelen. Met de siliconenband maak je er een travelkit van.

opbergen lades

opberghulpjes

Op de website www.taor.com vindt u meer informatie en toepassing. Bovendien kan u sinds kort de cubics aankopen op de nieuwe webshop www.taor.com/nl/cubics.

Taor geeft een set cubics weg onder onze bezoekers. Vermeldt je naam onder deze blog en geef jouw beste opbergtip. Onder de aanmelders zullen we begin januari een winnaar kiezen. De perfecte actie om opgeruimd het nieuwe jaar te beginnen. Met cubics kan je met een schone lei je woonkamer inrichten.

opberg bakken

About Author

You May Also Like

7 comments

Anita H. says:

Vaak is het handig om alfabetisch op te bergen. Onderwerpen in ordners; kruiden; CD’s. Ik heb zelfs mijn hangende kleding alfabetisch: eerste rangorde op kleur (blauw – bruin enzovoorts) en vervolgens zelfs nog op Lange mouw – Korte mouw.

Annelies van der Bij says:

Mijn opruimtip is: spullen weggeven. Zoveel leuker om een ander blij te maken dan weg te gooien. En daarna je mooiste spulletjes op te bergen in prachtige dozen en bakken.

Evelien De Vos says:

Ik organiseer kleine badkamerspulletjes (elastiekjes, lippenstift,…) in plastic vershouddozen met verschillende vakjes. Deze kosten veel minder dan makeuporganizers maar zijn even effectief. In de grote vakken passen spelden en mascara, in de kleine lipgloss of oogschaduw. Doordat ze van plastic zijn, kan je ze gemakkelijk schoonmaken als bijv. een blush afbrokkelt.

Anna says:

Administratie sorteer je het meest overzichtelijk op “to do” en “done”.
Hierin kun je ook een sortering maken van “betalingen”, “hobby” en “werk”.

will says:

Wat een gouden opberghulpjes!
Mijn gouden opbergtip is: Alles gelijk weer opruimen, als je het hebt gebruikt. Zo krijg je geen rommel om weer te moeten opruimen.
Marktplaats en het prikbord bij de supermarkt zijn ook goede opruim methodes.
Je kunt overbodige spullen ook weggeven of naar de kringloopwinkel brengen. Zo hebben andere mensen er ook plezier van.

Manon says:

Opbergtip: alles opruimen en leuke manden/kisten/kasjes/bakjes, die je interieur ook nog eens opfleuren.

danielle says:

En de winnaar is bekend, Evelien heeft deze prachtige opberger gewonnen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *