Muurstickers voor in de woonkamer

Thuis, voor iedereen is dit anders. De een voelt zich thuis in een kleine appartement met Ikea meubelen, de andere voelt thuis in een grote boerderij ingericht in een landelijke sfeer. Veelal gaat het niet om de meubels, de sfeer of de ruimte maar om de mensen die er wonen. De mensen in het huis zorgen er voor dat iets aanvoelt als een thuis.

En als iets dan aanvoelt als thuis vinden we het ook leuk om dit kenbaar te maken. Tegenwoordig doen we dit veel met spullen waarop het woord home of thuis staat maar er zijn ook hele leuke muurstickers verkrijgbaar welke dat gevoel nog meer versterken.

Mijn top 3 muurstickers:

Een sticker die warmte uitstraalt en goed verwoord wat thuis nu echt betekent:

muursticker home

muursticker ons huis

Een sticker welke niet alleen verwoord dat familie heel erg belangrijk is maar welke je familie ook nog eens een belangrijk plekje geeft. Je kan in deze sticker foto’s van je familie plakken.

muurstickers thuis

muursticker familia

En elke moeder houdt van deze sticker:

muursticker rommel

Muursticker sorry voor de rotzooi

Voor veel moeders vast heel erg herkenbaar. Hoe vaak ik niet tegen mensen zeg sorry voor de rommel. Maar met drie kinderen, een grote hond en grote kat is het helaas nooit schoon. Met deze sticker aan de muur hoeven we het in ieder geval niet meer uit te spreken. En zeg nu zelf in een huis met “rommeltjes” voel je je sneller thuis dan in een perfect opgeruimd huis.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *