naamplaatje

Naamplaatje

Recent gingen wij op bezoek bij mijn zwager en schoonzusje. Ze zijn kort geleden verhuisd. Voorheen woonde ze hier 15 minuten vandaan maar nu zijn ze naar Zuid-Holland verhuist. Een rit van meer dan 45 minuten. De 1e keer dat we die kant opgingen kwam onze jongste met de opmerking dat toen we op vakantie gingen we minder lang in de auto hadden gezeten. De laatste keer dat we op vakantie zijn geweest waren we in Italië maar voor haar voelde het als haar oom, tante en nichten naar de andere kant van de wereld waren verhuisd.

De foto’s hadden we al op internet gezien, het voordeel van funda, dus we wisten al een beetje hoe het huis er uit zag. Altijd leuk om weer een nieuw huis te zien. Ik krijg dan zelf ook altijd de kriebels. Zo leuk om weer een nieuw huis te mogen inrichten. Alleen de voorpret al.

Ze hebben een iets kleiner huis als voorheen maar het is echt een heerlijk knus huis. Gezellig ingericht met natuurlijk nieuwe meubels. Mijn schoonzusje werkt bij de Action dus met woonaccessoires kon ik niet aankomen. Deze heeft ze al genoeg. En toch wilde ik een origineel cadeau.

Naamplaatje

Wat past er nu beter bij een huis dan een naamplaatje. Je definitieve stempel op het huis. Ik ben op zoek gegaan en kwam terecht op https://www.naamplatendirect.nl/ . Een site waarbij je online verschillende naamplaatjes kan bestellen. Naamplaatjes in verschillende soorten en designs.

Ik vond eigenlijk meteen het design welke bij de stijl van mijn zwager en schoonzusje paste. Zij houden van een iets brocante/landelijke stijl en het naamplaatje Nijmegen past hier perfect bij. Zo is bij de deur al te zien wie er achter de deur woont.

Naast het design kon ik ook het lettertype en de grootte kiezen. En binnen no-time had ik het plaatje in huis. Ik was echt verbaasd van de kwaliteit. Het is echt een naamplaatje van zwaar materiaal en dus echt gemaakt om jaren mee te gaan.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *