Kinderkamer op zolder

Een van de meeste gebruikte toepassingen voor de zolder is de kinderkamer. In veel gezinnen slapen de kinderen op zolder. Een van de voordelen is vaak dat dit een grote ruimte is waardoor je kind veel speelplezier kan beleven op zijn kamer. Het nadeel kan zien de hoeveelheid licht die er naar binnenvalt. Gelukkig zijn er systemen op de markt die dit probleem makkelijk kunnen oplossen.

Dakraam

Een van de makkelijkste oplossingen is om meerdere dakramen naast elkaar te plaatsen. Zo creëer je al snel meer licht op de zolder. Je zou deze eventueel aan beide kanten kunnen toepassen.

dakraam

Of plaats  een dakterras venster waarmee je meer licht maar ook de mogelijkheid tot een klein frans balkon toevoegt aan je zolder.

dakraam vellux

Dakkapel plus

Wil je naast licht ook nog net iets meer ruimte toevoegen dan kan dat met de dakkapel plus. Deze kleine dakkapel kan in veel gemeentes vergunningsvrij geplaatst worden.

dakkapel plus vellux

dakkapel plus

Dakkapel serre

Vind je de dakkapel plus nog te klein of wil je nog meer licht op jouw zolder dan bestaat er ook nog de dakkapel serre. Deze toepassing brengt een overvloed aan licht naar binnen. En ook deze dakkapel is in veel gemeentes vergunningsvrij te plaatsen en is veelal in 1 dag geplaatst.

dakkapel serre

dakkapel serre vellux

Raamdecoratie

En bij deze dakramen past ook nog eens een fantastische collectie aan raamdecoratie. Er is een grote collectie rolgordijnen met het design van disney beschrikbaar. Voor de jongens zijn er de themas Planes  en Mickey Mouse. Voor de meisjes zijn er de themas Princessen en Minnie Mouse. Ook zijn er nog Bambi en Winnie the Pooh als neutraal themas.

Naast een functioneel rolgordijn voor je dakraam heb je zo ook gelijk een leuk  eye-catcher in je kinderkamer.  Alle designs kan je bekijken op Disney droomcollectie

Meer informatie over dakramen vindt je hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *