elkebana

Elkebana, de eerste organische muurtrofee

Elkebana is de eerste muurtrofee geschikt voor veganisten. Geïnspireerd door “ikebana” de oude harmonische Japanese bloemschikkunst, doorbreekt Elkebana hierdoor met traditionele muurdecoraties.

Ontworpen door Fabio Milito en ontwikkeld door Paula Studio, vindt Elkebana haar oorsprong in het idee om een persoonlijke wanddecoratie voor plantenliefhebbers te maken. Nadat onze concept foto’s van Elkebana viraal ging met 10.000 likes, wordt deze gezamenlijke inspanning nu werkelijkheid en in productie genomen. 

“Elkebana is de eerste troffee voor plantenliefhebbers . Je hebt slechts wat bloemen en verbeelding nodig.” – Fabio Milito, ontwerper

Elkebana is niet alleen diervriendelijk, elk exemplaar is ook uniek en handgemaakt in Italië. Gemaakt van beukenhout multiplex, massief walnoten hout, massief eikenhout of kurk van hoge kwaliteit, wordt het bloemstuk door twee hand geblazen glazen houders vastgehouden op het schild. Elkebana laat de gebruiker zelf een compositie maken en creëert  zo een kleurrijk en veranderlijk wezen.

Elkebana is gemaakt met de gedachte traditionele opgezette muurdecoraties te veranderen in veganistische en duurzame creaties.

elkebana

muurdecoratie

elkebana_making

elkebana7

Elkebana_Logo (5)

Elkebana_Logo (1)

elkebanamakingof1

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *