kerstsfeer in huis

Kerstsfeer in huis

Kerstsfeer in huis

Hoe je je huis met een aantal simpele toevoegingen dat échte Kerstsfeertje geeft, lijkt voor veel mensen een enorme uitdaging. Dat hoeft het helemaal niet te zijn en dat laat ik je graag zien.Allereerst neemt men een decoratief dienblad, het liefst lekker groot, en plaatst deze op de eettafel. Vervolgens neem je een paar mooie, winterse vazen in verschillende maten en kleuren. Plaats deze op het dienblad. Met enkele kandelaarswaxinelichthoudersen een leuk kerstaccessoire kun je de eettafel in ieder geval van je to do list strepen.Dan is nu de rest van de woonkamer aan de beurt. Met een sfeervolle tafellamp op de bijzettafel en een aantal kussens met leukeprints of  winterse vormen op de bank kom je al een heel eind, maar de echte Kerstsfeer creëer je met kandelaars,waxinelichthouders en een heerlijk dierenvel op de fauteuil of vloer.

Heb je dit jaar geen zin in ellebogen werk bij de tuincentra voor de mooiste kerstboom? Ik geef je groot gelijk, maar een Kerst zonder dennenboom voelt vaak toch niet helemaal als Kerst. De oplossing is simpel… een tak in een mooie grote vaas. Een paar kerstlampjes erin en enkele hangers en klaar ben je. Easy does it!

Meer tips om je huis klaar te maken voor de Kerst? Bekijk de selectie Kerstaccessoires hieronder en… have yourself a merry little Christmas!

Persbericht van Voor-thuis.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *