hippe kinderspullen

Hippe kinderspullen

Hippe kinderspullen

Ben je op zoek naar leuke kinderkamerartikelen zoals lampen of accessoires dan is hippe kinderspullen  op de kerkweg in Zeist echt iets voor jou.

In deze winkel vindt je de leukste verlichting van de babykamer en kinderkamer. Lieve kleine lampjes voor op het nachtkastje of mooie silhouetlampen voor aan het plafond.

Muurstickers

Hippe kinderspullen verkoopt ook een grote collectie muurstickers voor zowel de zoete meisjeskamer als de stoere jongenskamer. Ook hebben ze een grote collectie aan naamstickers voor op de muur.

Als kleine accessoires voor de kinderkamer verkopen ze fotolijstjes, wekkers, kapstokhaakjes, de poeven van Little dutch en nog veel meer.

Naast spullen voor de aankleding van je babykamer of kinderkamer verkoopt Hippekinderspullen ook artikelen voor de verzorging van je baby, informatieve boeken of spullen voor onderweg. Reistassen, schooltassen of luiertassen, ze zijn in grote getale aanwezig.

Het leuke aan Hippekinderspullen is dat het zowel een webwinkel als echte shop is. Je kan je dus online orienteren en je spullen in de winkel ophalen.

Je kan je kinderen prima meenemen naar de winkel wan Berry (de eigenaresse) heeft een gezellig speelhoek voor de kinderen ingericht. Daarbij staat er regelmatig een heerlijk pot spekjes op de kinderen te wachten.

Het adres is: Kerkweg 7, 3701HD Zeist 030-2059988

Maak ook een bezoekje aan de buren van Hippekinderspullen, de winkel van Buitengewoon Zeist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *