Chinese Kasten

Unieke Chinese Kasten bij Colours of the Orient

Unieke Chinese Kasten bij Colours of the Orient

Kleur in je interieur

Grijs of bruin is een mooie basis voor je interieur maar naast deze basis tinten voor het interieur is het ook super leuk om kleur toe te voegen. Nu kan je kleur toevoegen met woonaccessoires maar juist door een groot item in kleur toe te passen krijg je een speels effect.

Een mooi gekleurd meubelstuk zijn de Chinese Bruidskasten van Colour of the Orient. De kasten zijn verkrijgbaar in 12 unieke kleuren o.a. spannend Donker Rood, romantische Taupe, schitterend Licht blauw en nog veel meer. Een kleurrijke Chinese bruidskast is in verschillende interieurstijlen toepasbaar. Van landelijk tot modern als je de juiste kleur kiest kan deze kast in elke interieur pronken.

Naast de mooie vormgeving en kleurstelling is dit ook een meubelstuk met een historie. De historie van de Chinese Bruidskast is dat deze vaak een onderdeel was van de bruidsschat. De Chinese Kast werd voor het huwelijk aan aanstaande bruid gegeven om de na het huwelijk benodigde huishoudelijke spullen in te verzamelen. De twee koperen platen symboliseren de twee partners die tijdens het huwelijk samenkomen en dan samen een geheel gaan vormen.

Chinese Kasten

De Oosterse meubels worden door Colours of the Orient rechtstreeks uit China geimporteerd. Rechtstreeks vanuit de fabriek in China aan U geleverd ! Wij bieden Chinese meubels tegen de scherpste prijs en alleen originele Oosterse meubelen in de beste kwaliteit, dat is onze garantie !

Onze voorraad Chinese Bruidskasten bestaat uit meerdere unieke kleuren en de Oosterse Kasten hebben een mooie oud antieke uitstraling. Heeft u interesse in een Chinese Kast: Komt u dan eens kijken welke kleur U het beste past ! Wij zijn 7 dagen per week (op afspraak) geopend. Wij zien u graag in onze showroom !

Chinese Kasten

 

2 thoughts on “Unieke Chinese Kasten bij Colours of the Orient

    1. Hoi Frank,

      Wat leuk om te horen dat je naar aanleiding van het artikel je verdiept hebt in de Chinese Bruidskast. Het is ook een prachtig product met een mooie herkomst. En wat leuk dat je er een besteld hebt. In welke kleur heb je hem besteld?

      Groeten Danielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *