Fotolijst in hart vorm

Fotolijst in hart vorm

La Vie de Marie – sfeervol opruimen

Wat is er leuker om met Valentijn te krijgen dan een mooie fotolijst in hart vorm met daarin een foto van je geliefde. Een fotolijst om op een bijzondere plaatst neer te zetten in je interieur en op die manier elke dag te kunnen genieten van je geliefde.

Nog nooit was opruimen zo leuk!  Bij La Vie de Marie kun je terecht voor hippe en vrolijke opbergers. Producten om je huis mooi te organiseren. We hebben de grootste collectie sieradenrekjes van Nederland. Maar ook trendy naaidozen, sleutelkastjes en hoedendozen. En wat dacht je van onze handige stapelbare sieradendozen?

Af en toe kan Marie het niet laten. Dan staan er ineens ook mooie tassen en sieraden online. Na al dat opruimen mag je ook best aan jezelf denken. Nieuwsgierig? Kijk rustig rond in onze winkel. We zijn 365 dagen per jaar, 24 uur per dag open!  De juiste finishing touch voor een betaalbare prijs.

 Interieur inrichting

Wil je nog meer interieur ideeen met harten of harten toevoegen aan je interieur inrichting? Kijk dan eens rond op onze woonaccessoires pagina. Je vindt hier leuke klokken, fotolijsten en nog veel meer. Wil je liever woonaccessoires of meubels zelf maken kijk dan eens rond op onze pagina vol zelfmaakideeen http://www.interieurinspiratie.nl/category/diy/ 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *