Meisjes dekbedovertrek hartjes

Meisjes dekbedovertrek hartjes

Zus en Zo Wonen is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van woon-, kinder- en mode accessoires. Zus en Zo Wonen wordt gerund door de 2 zussen Dianne en Moniek. Dagelijks staan wij klaar voor u. Wij bieden mooie accessoires van de bekende merken VT Wonen, HK Living, De Kunstboer, The Go’round en nog veel meer leuke merken. Ons assortiment wordt steeds uitgebreid met nieuwe merken en accessoires.

Bij Zus en Zo Wonen kunt u eenvoudig vanuit uw luie stoel bestellen. Wij bieden duidelijke omschrijvingen van onze producten, vergezeld van mooie, heldere foto’s. Elke week selecteert Zus en Zo Wonen een nieuwe aanbieding! Heeft u vragen over een product, levertijden of andere zaken, bel ons gerust of stuur een e-mail. Wij beantwoorden u vraag meestal dezelfde dag nog. Service en kwaliteit vinden wij belangrijk bij Zus en Zo Wonen en willen dat graag met u delen.

Volg ons op twitter, facebook, pinterest. Wij houden u graag op de hoogte van ons laatste nieuws, trends en aanbiedingen. Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief. Kijk snel op www.zusenzowonen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *