Disenyo wandtegels

Deze disenyo wandtegels zijn verkrijgbaar bij:

Disenyo wandtegels

Wanddecoratiestore is een webwinkel voor wanddecoratie: stijlvolle wanddecoratie, trendy wanddecoratie, landelijke wanddecoratie, mooie wanddecoratie, rustieke wanddecoratie, ludieke wanddecoratie, houten wanddecoratie, metalen wanddecoratie, kinder wanddecoratie,… Kortom, veel wanddecoratie!

Wanddecoratiestore is het verhaal van 2 jonge ondernemers met een voorliefde voor gezelligheid, huiselijkheid en sfeer. Volgens ons is decoreren niet alleen iets voor interieurgoeroes of mensen met een aangeboren voorliefde voor vintage of brocante spullen. Nee, iedereen wil een mooi gedecoreerd huis, met leuke woonaccessoires op de juiste plaatsen en eyecatchers aan de juiste wanden.

Geen diploma’s interieurvormgeving en architectuur aan onze muren dus. Wij gaan op zoek naar die spullen op de markt die ons vrolijk maken en bieden ze vervolgens aan op onze website.

Klokken bijvoorbeeld. Grote, opvallende klokken. Klokken die het verschil maken in een interieur. Maar ook kleinere wandklokken vind je in ons aanbod. Klokken met een knipoog, gekke klokken, keukenklokken, stationsklokken,… Klokken met stijl.

Wanddecoratie is echter meer dan klokken alleen. Ook in schilderijen, canvassen, houten kaders en metalen plakkaten, quotes en wandtegels voorzien we een vrolijk, maar vooral trendy assortiment.

Sinds 2012 zijn we ook van start gegaan met een afdeling kinderwanddecoratie. Zo vind je op onze website houten kaders en metalen wandversieringen voor kinderen. Als kers op de taart hebben we een heleboel pluche dierenkoppen om aan de muur te hangen. Geloof ons, dit zijn, zowel letterlijk als figuurlijk, echte trofeeën. Ze zijn immers su-per-cool, om het met de woorden van ons 5 jaar jonge neefje te zeggen!

En natuurlijk hebben we ook een mooi assortimentje van de koning van de wanddecoratie: fotolijsten. Jong, oud, iedereen hangt graag foto’s aan de muur. De ijdeltuit zichzelf, de mama haar baby, de grootouders hun kleinkinderen, de avonturier zijn reisfoto’s, de fotograaf zijn fotokunst,… Geef mooie foto’s dan ook wat ze verdienen: een mooie fotolijst.

Meer weten? Snuffel gerust eens rond op www.wanddecoratiestore.be ofwww.wanddecoratiestore.nl .

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *