stolp vlinders

Decoratieve stolpen met vlinders in het interieur

Decoratieve stolpen met vlinders in het interieur

De Museumwinkel.com is een webshop en winkel voor unieke interieurdecoratie, met onder andere opgezette vlinders in stijlvolle stolpen of in decoratieve lijsten, opgezette dieren, fossielen en schelpen.

Stolpen & Vlinders

Musea zijn het er al eeuwen over eens: glazen stolpen zijn ideaal voor het tentoonstellen van verzamelingen en bijzondere items. Tegenwoordig is het plaatsen van objecten in een stolp een echte trend in de interieur wereld. Voornamelijk vlinders in stolp zijn populair. Het glimmende glas van de stolpen zorgt ervoor dat het bijzondere karakter van de vlinder mooi naar voren komt.

Mogelijkheden

Wij hebben verschillende antieke glazen stolpen, waar we allerlei items in kunnen plaatsen, Onder andere vlinders, insecten, verschillende schelpen, opgezette dieren en egelvissen. staan zeer stijlvol in een stolp.  Neem contact met ons op voor advies en informatie over de mogelijkheden!

Haal de natuur verantwoord in huis!

Al onze vlinders zijn een natuurlijke dood gestorven. De opgezette vlinders die wij aanbieden zijn namelijk afkomstig van kweekbedrijven in Zuid-Amerika, Afrika en Azië. De vlinders zijn gekweekt in een beschermde omgeving en kunnen weer in het wild uitgezet worden. De vlinders worden ook niet gedood voor de verkoop. De meeste tropische vlinders hebben een levensspanne van ongeveer 1 tot 2 weken. Nadat ze zijn gestorven worden ze verkocht. Van de opbrengst wordt de kwekerij weer gefinancierd. Op deze manier wordt de vlinder populatie in stand gehouden. Als u een opgezette vlinder bij ons koopt, steunt u dus automatisch het behoud van de vlinder en de natuur in veel landen.

Steun de natuur en richt tegelijkertijd uw huis stijlvol in!

Op de hoogte blijven van de laatste trends en de leukste acties? Like ons dan op Facebook!

www.demuseumwinkel.com

[email protected] 

vlinderstolp

museumwinkel

vlinders in glazen stolp 1

stolp vlinders

4 thoughts on “Decoratieve stolpen met vlinders in het interieur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *