Celia kussenhoes

Celia kussenhoes: Stoere kussenhoes van Linum met streep patroon in de kleuren donkerblauw, lichtblauw en groen. Patroon is op de voor en achterkant gelijk. De kussenhoes sluit met een rits. Van 100% katoen in 50×50 cm.

Het Homezy concept: Betaalbare luxe voor thuis

Wie houdt er niet van om verwend te worden en om je te omringen met mooie dingen? Is het je ooit opgevallen dat je blij wordt wanneer je een leuke woonwinkel binnenstapt en je al die mooie producten ziet? Ons wel. Dat is hoe we op het idee voor Homezy zijn gekomen: we willen een prettige winkelomgeving creëren zodat iedereen thuis kan genieten van dit gevoel. Geen loze verkooppraatjes. Het allerbelangrijkste: het aanbod waaruit je bij Homezy kunt kiezen biedt absoluut waar voor je geld.

Het Chinese karakter in het Homezy logo betekent zowel “thuis” als “familie”. Dat is wat ons betreft de basis, waar je je gelukkig wilt voelen en waar je speciale aandacht voor hebt.

Homezy producten zijn zo groen mogelijk…

Onze eigen aarde is een unieke planeet en een kostbaar bezit. Als we meer schitterende beelden willen blijven zien zoals in de natuurseries, dan is elke bijdrage aan onze leefomgeving waardevol. Respect voor de natuur is dan vanzelfsprekend. Daarom hebben we bewust gekozen voor producten die eco-vriendelijk zijn en biologisch afbreekbaar.

Plastic: de styling- en shampooflessen zijn van bamboe-poeder, veel plantenpotten zijn van gerecycled plastic.

Glas: veel producten zijn van gerecycled glas gemaakt

Haarverzorging: met natuurlijke en gegarandeerd organische ingrediënten. De opdruk is van soja inkt en de verpakking en labels zijn van gerecycled papier. De flessen zelf zijn volledig biologisch afbreekbaar, ook zijn er handige refills beschikbaar.

… en zo eerlijk mogelijk

Er wordt bij de productie geen gebruik gemaakt van kinderarbeid, ook bieden de producenten altijd acceptabele werkomstandigheden voor hun medewerkers. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat dit zo blijft.

De beloftes van Homezy

Een up-to date en trendy aanbod van woonaccessoires

Aandacht voor detail

Elke klant behandelen zoals we zelf behandeld zouden willen worden

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *