De 5 leukste teddy fauteuils

De trend van dit moment: een treddy fauteuil. Ze zijn er in verschillende maten en verschillende prijsklasses. Wij hebben de 5 leukste teddy fauteuils voor je op een rijtje gezet.

Wat is een teddy fauteuil?

Een teddy fauteuil is een comfortabele en stijlvolle manier om te relaxen in je huis. De naam “teddy” verwijst naar de zachte, pluche stof die gebruikt wordt om de fauteuil te bekleden, wat hem een knuffelige uitstraling geeft. Deze fauteuils zijn beschikbaar in een breed scala aan kleuren en stijlen, wat betekent dat er altijd een optie is die bij je interieur past.

Op dit moment zien we dat de teddy fauteuils erg populair zijn voor de scandinavische en landelijke woonstijl. Als je de teddy fauteuil in het zwart koopt kan je hem ook toepassen in een modern interieur. En zelfs in een vrolijk kleurrijk interieur. Door een leuke plaid en een leuk kussen op de teddy fauteuil te leggen geef je de kleuren in de ruimte juist weer meer aandacht.

Wat voor soort teddy fauteuil kopen?

Een teddy fauteuil kan een geweldige toevoeging zijn aan een woonkamer, slaapkamer, of zelfs een kinderkamer. Ze zijn comfortabel genoeg om in te loungen met een boek of om een dutje te doen, en stijlvol genoeg om als statement piece in een kamer te fungeren. Sommige teddy fauteuils hebben zelfs een ingebouwd voetenbankje of een verstelbare rugleuning, wat ze nog comfortabeler maakt.

Er zijn ook teddy fauteuils met een moderne twist, met een slanker ontwerp en gladdere stoffen. Deze zijn perfect voor degenen die op zoek zijn naar een comfortabele fauteuil met een chiquere uitstraling.

Een teddy fauteuil is ook een geweldig cadeau voor iemand die graag comfortabel thuis is. Ze zijn perfect voor mensen die graag een plek hebben om te ontspannen na een lange dag werken, of voor mensen die gewoon houden van het gevoel van zachte stof tegen hun huid.

Als je op zoek bent naar een teddy fauteuil, is het belangrijk om te overwegen wat voor soort stof u wilt. Er zijn teddy fauteuils beschikbaar in een breed scala aan stoffen, van zachte, pluche stoffen tot gladdere, synthetische stoffen. Het is ook belangrijk om te overwegen hoe vaak je van plan bent om de fauteuil te gebruiken. Als je van plan bent om de fauteuil regelmatig te gebruiken, dan is het misschien verstandig om te kiezen voor een fauteuil met een steviger frame en een duurzamere stof.

Als je van plan bent om een teddy fauteuil te kopen, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Ten eerste is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de fauteuil comfortabel. Ten tweede is het belangrijk om goed naar het model te kijken. Wil je een fauteuil op pootjes of juist met een dichte onderzijde.

Om je te helpen bij je keuze hebben wij de 5 leukste op een rijtje gezet. We hebben 5 verschillende modellen en prijsklassen genomen zodat je een goed vergelijk kan maken.

De leukste teddy fauteuils:

1. Draaifauteuil Teddy zonder armen

Deze model fauteuil zonder armen zien we de afgelopen jaren steeds vaker in het interieur en hij is er nu ook in teddy uitvoering.

Het voordeel van deze stoel is zijn draaibare onderstel. Hierdoor kan je makkelijk instappen. Bij dit soort stoelen is het soms zelf moeilijk om stil te blijven zitten.

De ideale stoel dus om lekker in te swingen terwijl je luister naar je favoriete muziek.


2. Draaifauteuil teddy stof

Dit is nu echt een teddy fauteuil die past bij een modern interieur. Door zijn blinkende onderstel geeft hij de ruimte no gnet iets extra’s. Een echte eye-catcher.

En de stof is zo zacht dat je nooit meer uit deze stoel wilt. En net als de nummer 1 kan deze stoel draaien.

De stoel is ook in het zwart verkrijgbaar bij Woononline & Sohome.


3. Budget teddy fauteuil

Er is een enorm verschil in prijzen van de teddy fauteuils. Dit heeft naturlijk met model maar ook met de kwaliteit te maken. Wil je echter een teddy fauteuil met goede kwaliteit voor een goede prijs dan is deze stoel zeker een aanrader.


4. Teddy fauteuil met bijzonder design

Wil je niet alleen een zacht stoel maar ook nog eens een stoel met een bijzonder design? Dan is deze stoel met geschulpte rugleuning echt iets voor jou.


5. Teddy fauteuil met voetenbankje

Een bankje zo zacht dat je er al niet meer uit wilt maar dan ook nog met een voetenbankje? Deze stoel wordt zeker je favoriet na een dag hard werken. Voetjes omhoog en klaar is je werkdag.


Zit jouw favoriete teddy fauteuil er niet tussen? Ben je net op zoek naar een ander model of een andere prijsklasse? Kijk dan eens bij onderstaande bedrijven. Zij hebben meerdere teddy fauteuils in hun assortiment:

De teddy fauteuil op de 1e foto is te koop bij Bol.com: Ulvila Teddy

Nog een laatste tip: zelf je stoel teddy maken

Wist je dat je met deze IKEA hack je eigen teddy fauteuil kan maken?

Ben je handig en heb je een eigen stoel die je teddy wilt maken? Of wil je net als in de film de stoel van Ikea bekleden met teddy stof? Je kan je stof online kopen bij StoffenOnline.

Ideaal om voor een laag budget toch een teddy fauteuil in je interieur te zetten.

Hoe kan ik mijn teddy fauteuil het beste schoonmaken?

Dep de vlek schoon met een iets vochtige doek. Ga er niet over heen wrijven maar alleen deppen. Als de vlek erg heftig is gebruik dan een speciale vlekkenreiniger.

Hoe onderhoud ik mijn teddy fauteuil?

Laat bij de aankoop van je teddy stoel je stoel al behandelen met impregneerspray of doe dit zelf. Zo is je stof minder vatbaar voor vlekken. Door regelmatig je teddy fauteuil te stofzuigen zorg je er voor de deze fluffy blijft.

Zijn er alleen witte teddy fauteuils?

Het lijkt er soms wel op dat er alleen witte zijn maar de stoelen zijn ook in het zwart, bruin en taupe verkrijgbaar. Natuurlijk niet elk model maar er is alsnog genoeg keuze.

Is een teddy fauteuil duur?

De prijzen liggen tussen de € 129,- tot € 1.000,-. De kwaliteit verschilt dan natuurlijk wel heel erg. Maar voor een tiener – of kinderkamer kan je al voor een leuk budget een teddy stoel kopen.

Zijn er nog dingen waar ik rekening mee moet houden als ik een teddy fauteuil koop?

Ja, pas op de stof. De stof van een teddy fauteuil is gevoelig voor andere kleuren. Dat is mede omdat we het vaak hebben over een witte stof maar de stof van een teddy fauteuil kan ook de kleur van bijvoorbeeld je donkere spijkerbroek overnemen.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *