Zorg dat je tafel bij de rest van het interieur past

Elke deel van je interieur is belangrijk. Je interieur hoort bij elkaar te passen. Veel mensen vinden het moeilijk om een interieur matchend te krijgen. Eigenlijk start dit probleem al bij de 1e woning.

De 1e (koop) woning is toch vaak de 1e woning die je samen met een partner koopt. In deze woning komen voor het eerst jullie spullen samen. Met zijn tweeën moeten jullie een match zien te vinden tussen zijn smaak en jouw smaak. Mannen hebben over het algemeen een strakkere en modernere smaak dan vrouwen. Vrouwen houden over het algemeen iets meer van tierelantijntjes en deze twee smaken moeten worden samengebracht. Waar start je?

Stap 1:

Kies een gezamenlijke kleur. Welke kleur vinden jullie mooi en is hier een middenweg in te vinden. Als jij heel erg houdt van roze en je partner houdt van zwart probeer dan beide iets meer naar het midden te komen. Kies voor pastel roze met een donkere grijs tint. Dit kan een prachtige basis zijn voor jullie interieur. 

Stap 2:

Welke meubelen die jullie al hebben zijn nog goed? Welke kan je nog gebruiken en zijn goed geschikt als basis item. Die mooie grijze hoekbank die je partner al had staan zodat hij met al zijn vrienden voetbal kon kijken is een perfect uitgangspunt voor de basis van je woonkamer.

Stap 3:

Van welke materiaal hebben jullie al heel veel. Beide een obsessie voor hout, metaal of wit gelakte meubels? Perfect dan wordt je uitgangspunt

tafel kloostertafel

Stap 4:

Hoe gaat jullie leven er uit zien? Zijn jullie eigen stille gamers en meestal met zijn tweeën dan hoef je geen grote bank of lange eettafel. Zijn jullie echter beide super social en hebben jullie een enorme vriendenkring kies dan voor een grote eikenhouten kloostertafel.  Een grote tafel is overigens altijd een goed idee om als 1e samen aan te schaffen. Het meubel stuk wat het meest gebruikt wordt in je huis dus het perfecte uitgangspunt voor de rest van je interieur.

Stap 5:

Kijk waar jullie je beide lekker bij voelen. Kom je er nu niet uit zet dan tijdelijk je huidige spullen neer en blijf net zolang zoeken tot dat je iets vindt waar je beide gelukkig van voelt. Jullie moeten je er beide thuis voelen dus jullie moeten het ook beide mooi vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *