Slaapkamer Oranje

Slaapkamer Oranje

Colourz

Op zoek naar iets anders dan al dat steigerhout wat op de markt is? Wat dacht je van gekleurd steigerhout? Of steigerhout gekleurde slaapkamermeubelen? Hierin is Colourz  uniek. Colourz biedt steigerhouten producten aan in elke gewenste kleur.

Colourz brengt met zijn gekleurde bed en kast kleur in je interieur. Wat dacht je van groen, de kleur volgens de woontrend van 2013? Perfect te combineren met natuurlijke kleuren en elementen. Of is blauw meer jouw kleur? Voor de slaapkamer een prima kleur en erg rustgevend. Er is zelf uit onderzoek gebleken dat blauw de beste kleur is voor de slaapkamer. Met een blauw slaapkamer wordt je gelukkig en positief wakker. Of heb je meer lef en durf jij te gaan voor vurig rood?

En ook voor degene die meer houden van neutrale kleuren heeft Colourz prachtige kleuren in het assortiment zoals matgrijs, geel of koperbruin. Dit zijn maar een paar voorbeelden, op onze website hebben we nog een kleine impressie van kleuren waarin het gekleurde bed en kast mogelijk zijn.

Bij Colourz is elke kleur mogelijk als je de kleur code mailt. Zo kan je dus je bed of kast perfect afstemmen op je behang, dekbedovertrek of kleur op de wand. Zo krijg je slaapkamermeubels van steigerhout in kleur welke perfect matcht met zijn omgeving.

De basis van elke bed is een frame van steigerhout gecombineerd met steigerbuizen. En elk bed is al voorzien van twee handige nachtplankjes. Door de kleur krijgt het bed elke keer een andere uitstraling. In het matgrijs straalt het bed een landelijk sfeer uit maar in het rood of blauw oogt het bed juist weer modern.

Over Colourz

Colourz is anders, Colourz onderscheid. Colourz combineert exclusieve producten van de beste kwaliteit met maatwerk. Colourz producten zijn verkrijgbaar in alle kleuren en maten.

Design en kwaliteit van eigen bodem. Steigerhouten meubelen zijn momenteel erg populair, er is duidelijk sprake van een trend maar er is een groot kwaliteit verschil in de steigerhouten planken. Het steigerhout wat wij gebruiken komt direct van de bouw en worden na droging bewerkt. Wij garanderen de beste geselecteerde kwaliteit.

De producten van Colourz zijn met zorg gemaakt, goed geschuurd en splinter vrij. Kortom goede kwaliteit voor een mooie prijs. Daarnaast denken wij met u mee en maken we samen de producten tot het gewenste resultaat. Als extra service komen wij de producten persoonlijk bij u thuis brengen en worden de producten vakkundig gemonteerd.

Slaapkamer blauw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *