De Rusty Hanglamp

De Rusty Hanglamp

Nu de wintermaanden weer voor de deur staan en de avonden langer worden, wordt de verlichting in huis veelvuldig gebruikt. Natuurlijk wordt de verlichting in de eerste instantie gebruikt als hoofdverlichting, maar vergeet niet dat lampen een van de grootste sfeermakers in huis zijn. Tijd dus om het aanbod lampen van dichterbij te bekijken. Dat doen we dit keer op Lamp-expert.nl dit is een webshop die een groot assortiment hanglampen aanbiedt. Op de website van deze lamp expert, worden de meest uiteenlopende hanglampen aangeboden, van bekende tot minder bekende merken.

Één van deze merken is Zuiver, dit merk kenmerkt zich door een ruim assortiment lampen aan te bieden met een puur en eigentijds design. Het Nederlandse bedrijf Zuiver is opgericht in 1998 en verkoopt sindsdien al lampen, waaronder ook hanglampen. De designproducten die Zuiver verkoopt, worden ontworpen door hun eigen ontwerpers of door gerenommeerde ontwerpers uit Nederland.

?????????????????????

De Rusty hanglamp is één van deze designlampen. Deze hanglamp kenmerkt zich door het industriële karakter, die wordt versterkt door de roestige buitenkant. Deze roestige buitenkant geeft elke Rusty hanglamp een uniek karakter, waardoor geen enkele hanglamp identiek is. De kap van de lamp is gemaakt van metaal, wat garant staat voor een lange levensduur. De binnenkant van de kap is wit gecoat, waardoor er een goede lichtverdeling in de kamer wordt gecreëerd.

De Rusty hanglamp is zeer geschikt voor boven de eettafel, maar misstaat ook zeker niet in de keuken of slaapkamer. De lamp past goed thuis in een interieur met stoere materialen zoals hout, metaal en zink. Maar ook in een landelijk interieur past de Rusty hanglamp prima thuis.

Wilt u de Rusty hanglamp kopen, of bent u benieuwd naar andere hanglampen? Neem dan een kijkje op: http://www.lamp-expert.nl/hanglamp/alle-hanglampen

??????????????

 

 

1 thought on “De Rusty Hanglamp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *