Gastblogger Niek Roos

Laat je interieur leven met juiste lichtinval

De juiste lichtinval zorgt voor een mooie uitstraling van elk interieur. Bij een verbouwing kun je hiermee rekening te houden. Een kleine verandering kan al voor een groot effect zorgen. Met een lichtkoepel is het nu mogelijk om op een stijlvolle en betaalbare manier extra licht en ruimte te creëren.

Er zijn verschillende innovatieve manieren om meer lichtinval in huis te creëren bijvoorbeeld met daklichten of lichtkoepels. De meeste bedrijven werken hierbij met kunststoffen frames. Maar door met houten frames in plaats van het gebruikelijke kunststof  te werken, geeft het een luxe uitstraling.

Kies voor maatwerk, want elk huis is anders

Door niet zoals de meeste bedrijven gebruik te maken van houten frames, is er meer mogelijk en kan er meer maatwerk worden geleverd. Zowel qua stijl, van strak en minimalistisch tot klassiek en landelijk, als qua vorm, formaat en kleur maakt hout meer mogelijk. Elk huis is anders, dus aan de daklichten bouwer de taak om lichtkoepels te bouwen die naadloos passen bij de sfeer van je huis. Door het werken met hout kan de lichtkoepel naadloos passend gemaakt worden aan een bestaand mooi huis, waarbij het lijkt alsof het er altijd al was.

Een goede voorbereiding is bij een verbouwing ontzettend belangrijk. Weet in welke stijl het huis gebouwd is en zorg ervoor dat wanneer je een lichtkoepel wil plaatsen deze hier goed op aansluit.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *