Badkamerinspiratie van Sani-dump

 

Sanidump is dé sanitair speciaalzaak met A-merken sanitair & tegels tegen de laagste prijzen. Het enige wat wij dumpen zijn onze lage prijzen! Het maakt niet uit of u op zoek bent naar goedkoop sanitair, een nieuwe luxe badkamer, design sanitair of losse sanitair producten, bij ons vindt u alles onder één dak!

Doordat bij ons alles onder één dak is te vinden, kunt u snel vinden wat u zoekt. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan kunnen wij alle merken speciaal voor u bestellen. Dit doen wij uiteraard tegen de laagste prijs. Wij zien u graag tegemoet in één van onze winkels, waar de koffie al voor u klaar staat.

sanidump

Vrijblijvend professioneel 3D ontwerp in de showrooms

Wanneer u aan het nadenken bent over een nieuwe badkamer of een verbouwing van uw huidige, kan een visueel ontwerp hierbij helpen. Het ontwerpen van een badkamer is een vak apart, maar wij van Sanidump hebben hier verstand van. Onze deskundige medewerkers in onze vestigingen helpen u graag bij het ontwerpen van uw eigen unieke badkamer. Dankzij een tekening van het ontwerp krijgt u net wat meer inzicht in de mogelijkheden van uw badkamer.

Gedegen en eerlijk advies op maat door 20 jaar ervaring

Wanneer u op zoek bent naar de leukste badkamer ideeën gaat u uiteraard naar Sanidump. Dankzij onze grote voorraad van grote en bekende merken zoals Bruynzeel, Sphinx, Pelipal, Thebalux, Grohe, Villeroy & Boch en Riho kunt u badkamer ideeën realiseren. Denk hierbij aan een complete badkamer of passende accessoires.

Wij merken vaak dat onze klanten het lastig vinden om te kiezen uit de vele mogelijkheden die er zijn op badkamergebied. Vanwege reden hebben wij onze medewerkers getraind om met u mee te denken. Op vragen zoals: “Is mijn badkamer idee te realiseren?” of “Past het idee wel in mijn badkamer” krijgt u een gedegen en eerlijk antwoord. Indien nodig kunnen wij zoals hierboven is toegelicht een professioneel 3D ontwerp voor u uittekenen.

zwart witte badkamer

Vestigingen van Sanidump

Met meer dan 25 vestigingen door heel Nederland, is er bijna altijd een Sanidump vestiging bij u in de buurt. Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben we hier rechts een kaart van Nederland met daarbij de vestigingen weergegeven. Let wel op, het kan zijn dat de openingstijden van de vestigingen verschillen. Kijk daarom altijd eerst op www.sanidump.nl/vestigingen/ op de openingstijden te controleren.

vestigingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *