Wat zijn leuke accessoires voor het toilet

Bij het inrichten van je toilet mag je best wat extra aandacht geven aan de accessoires. We snappen dat veel accessoires noodzakelijk zijn, denk daarbij aan een tiger wc rolhouder, toiletborstelhouder, een reserve wc rolhouder en een handdoekhaakje, maar er kan nog zoveel meer.

Zeker als je bedenkt dat je daar wel heel vaak zit. Ik heb ooit ergens gelezen dat we bijna een jaar van ons leven doorbrengen op het toilet. Nou, dan mag er wel een beetje gezelligheid worden toegebracht aan het toilet.

Toiletaccessoires

Er zijn verschillende leuke accessoires die je kunt toevoegen aan je toilet om het een stijlvolle en functionele uitstraling te geven. Hier zijn enkele ideeën:

Toiletborstelhouder:

Kies een toiletborstelhouder die past bij de stijl van je badkamer. Er zijn verschillende ontwerpen verkrijgbaar, zoals minimalistisch, modern of vintage.

Je kan er eentje neerzetten maar er zijn ook houders die je aan de muur kan bevestigen.

Tegenwoordig zien we ook veel siliconen borstel op de markt. Men zegt dat je hiermee makkelijk het toilet kan reinigen.


De flexibele WC borstel is gemakkelijk te reinigen en zorgt voor een schoon en fris toilet! Wat wil je nog meer? Geniet nu van de voordelen van onze WC borstel met houder!

Deze borstel met siliconen borstel heeft meer dan 300 reviews op Bol. Daarvan waren er 223 positief o.a. deze:

Een kleine maar handige wc borstel die mooi aan de muur hangt waardoor hij niet in de weg staat. 


Geurverfrisser:

Plaats een geurverfrisser of luchtverfrisser in het toilet om ongewenste geurtjes te verminderen. Je kunt kiezen voor een automatische luchtverfrisser of een decoratieve geurkaars.

Handdoekring:

Als je ruimte hebt, kun je een handdoekring of handdoekhaakje aan de muur naast het toilet hangen. Dit is handig om een handdoek op te hangen voor gasten of voor het gemakkelijk bereiken van een handdoek na het handen wassen.

Zeepdispenser:

Een stijlvolle zeepdispenser kan een mooi accent zijn in je toiletruimte. Kies er een die past bij de stijl van je badkamer en vul deze met je favoriete vloeibare zeep.

Tiger zeeppompje

Opbergmandjes of -bakjes:

Plaats kleine opbergmandjes of -bakjes op een plank of aan de muur om toiletartikelen zoals toiletpapier, luchtverfrissers of gastendoekjes in op te bergen. Dit helpt bij het organiseren van de ruimte en zorgt voor een opgeruimd gevoel.

Ook voor je maandverband en tampons is het fijn om een mooie opbergbak te hebben.

Kunst aan de muur:

Voeg wat visuele interesse toe aan je toilet door kunstwerken aan de muur te hangen. Kies voor kleine schilderijen, foto’s of afdrukken die passen bij de stijl van je badkamer.

Of ga voor een leuke tekst, wij hebben er een paar voor je verzamelt in onze blog: https://www.interieurinspiratie.nl/leuke-muurteksten-voor-op-het-toilet/

Je kan er ook voor kiezen om de deur te verven met schoolbordverf en je gasten een boodschap, quote of kleine tekening op dit bord te zetten. Zo wordt je toilet nog persoonlijker.

Planten:

Breng wat groen in je toiletruimte door het plaatsen van kleine kamerplanten zoals vetplanten, varens of luchtplanten. Zorg ervoor dat de planten geschikt zijn voor de omgevingscondities van je toilet, zoals lichtniveaus en vochtigheid.

Verlichting:

Overweeg het installeren van een sfeervolle verlichting in de toiletruimte. Dit kan een wandlampje, een plafondlamp of zelfs een klein decoratief nachtlampje zijn.

Snufferijen:

Wat een toilet natuurlijk echt persoonlijk maakt zijn het toevoegen van sufferijen. Denk daarbij aan je souvenirs, een verzameling van leuke beeldjes of juist zelf heel bewust gekozen accessoires. Ons toilet is behangen met tropische bloemen. Op het randje boven ons toilet staat dan ook een toekan als accessoires. Deze past prima bij de sfeer van het toilet en maakt het persoonlijk.

Mijn tante heeft een relaxound op het toilet. Deze maakt vogelgeluiden zodra je binnenkomt, erg rustgevend.

Onthoud dat het belangrijk is om accessoires te kiezen die passen bij je persoonlijke stijl en de algehele uitstraling van je badkamer. Experimenteer met verschillende combinaties om de perfecte sfeer te creëren in je toilet.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *