Leuke muurteksten voor op het toilet

Een ruimte in de woning waar we meerdere keren per dag verblijven is het toilet. De een gaat er naar toe om te doen wat hij moet doen, de ander neemt zijn telefoon, krant of boek mee en gaat op zijn gemak zitten. Reden te meer om naast aandacht aan je interieur ook aandacht aan het inrichten van je toilet te geven.

Toilet inrichten

Persoonlijk vind ik het ook altijd leuk om te zien hoe mensen hun toilet inrichten. De een heeft hem “kaal” ingericht en de ander heeft er heel veel moeite voor gedaan. Mooie opbergers voor de toiletrollen, een mooie spiegel, een Tiger wc rolhouder en leuke muurdecoratie.

Muurteksten toilet

Heb je voor de keuken muurstickers met recepten maar ook voor het toilet heb je een paar hele leuke:

1.

chillen billen

Dit is officieel een kaartje (te koop bij Bybean) maar je kan kijken of je hem als muursticker kan laten afdrukken. Je kan er ook voor kiezen het kaartje in een fotolijst op te hangen.

2.

schoon toilet

We zitten allemaal graag op een schoon toilet. Met deze sticker van Mooimuurdesign benadrukken we dat nogmaals want het is niet altijd bij iedereen duidelijk 🙂

3.

toiletregels sticker

Vanetje

En om het nog duidelijker te maken kan je ook een compleet reglement ophangen maar dan wel met een beetje humor.

4.

toilet tegeltje

Tegeltjeswijsheid

Een tegeltje als deze kan natuurlijk niet ontbreken.

5.

muursticker-beste-mannen-in-dit-huis

Muursticker4sale

Tja wat kunnen we nog meer over deze tekst zeggen.

Er is genoeg te vinden om je toilet een beetje op te vrolijken. Of je hier nu een duidelijk (schoonmaak) boodschap mee wil achterlaten of gewoon een beetje humor toe wilt voegen.

 

 

 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *