kantoorkasten

Kantoorkasten, opgeruimd thuiswerken

Thuiswerken blijft een opkomende trend. Steeds meer bedrijven bieden hun medewerkers de mogelijkheid om thuis te werken. Op deze manier geven ze hun medewerkers mee vrijheid maar aan de andere kant geeft de medewerker ook vrijheid op. Er moet namelijk in de woning een ruimte gecreëerd worden om te kunnen werken. Er moet ruimte zijn om opgeruimd te kunnen thuiswerken. Een plek waar je kan gaan zitten met je laptop en een plek waar je orders, briefpapier en andere kantoorbenodigdheden in op kan ruimen.

Zeker als je een gezin met kinderen hebt kan het moeilijk zijn om hier een plek voor vrij te maken. Je hebt dan niet snel een plek over in het huis om je eigen kantoor te maken. Ondanks de misschien kleine ruimte is het wel slim om een plek te maken waar je je kan terugtrekken. Een klein welke je afzondert van je normale dagelijkse leven zodat je ook in je eigen woning werken en thuis gescheiden kan houden.

Als je werkt aan je eettafel zorg dan wel dat je een kast hebt waarin je je werkspullen kan opbergen. Klaar met je werk(dag) ruim dan je spullen op in de kast en sluit daarmee het thuiswerken af. Ga genieten van je gezin en morgen is er weer een (thuis) werkdag.

Thuiswerkinspiratie

Bron 1e foto: VT wonen

archief kantoorkast

Bron: Sarahklassen

steigerhouten kast

Bron: Woonstins

thuiswerkplek ikea

Bron: Trendnet

thuiswerk plek

Bron: Kellyhicksdesign

landelijke opbergkast

Bron: Mart Kleppe

ikea werkplek

Bron: Welke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *