Houten muurstickers

Aankleding van de babykamer

Wil je de babykamer op een simpele manier leuk aankleden dan doe je dat eenvoudig met een houten muursticker van ‘Koosje decoraties’.  De houten muurstickers worden gemaakt van MDF. Ze worden opgebouwd uit meerdere laagjes hout op elkaar, waardoor er een heel mooi 3D effect ontstaat. Er is zoveel keus dat het moeilijk is om er maar eentje uit te zoeken! Je kunt er terecht voor een stoere jungle sticker, naamstickers, neutrale stickers, allerlei dieren stickers, noem maar op. Wij vonden het beertje op de schommel, de uiltjes op een tak, het zittende olifantje en het vosje in de hangmat erg leuk! Er is voor iedereen wel iets leuks te vinden. In ons geval is het geslacht van de baby nog een verrassing. Wij hebben er voor gekozen om de kamer aan te kleden in mint groen. De houten muursticker van een beer op een schommel is dan ook mint groen geworden.

Het leuke van de houten muurstickers is dat het net weer even wat anders is dan alle andere muurstickers. Het geeft een mooie warme uitstraling en is helemaal aan te passen aan het thema van jouw babykamer. Je kunt zelfs de kleur kiezen die je in de houten muursticker terug wilt laten komen. Wanneer je ervoor kiest om de naam van je baby te gebruiken in de houten muursticker dan kun je kiezen uit drie verschillende lettertypes. Lettertype ‘Vince’ is redelijk strak, ‘Sophie’ heeft wat meer krullen en ‘Hidde’ zit daar tussenin.

De houten muurstickers zijn er in allerlei verschillende maten. Heb je een grote muur dan kun je kiezen voor een wat grotere houten muursticker, maar ook voor de kleinere babykamer is er voldoende keus. Onze babykamer is niet zo groot dus hebben wij gekozen voor een sticker van 66×60 centimeter. Je kunt er ook voor kiezen om op een later moment een aanvulset te bestellen. Dan kun je de set nog verder uitbreiden.

Houten muurstickers
Houten muurstickers pakket

De houten muursticker wordt geleverd op een houten plaat. Hierdoor is het bijna onmogelijk om bij de post te beschadigen. Wij hebben de muursticker eerst op de grond gelegd om te kijken hoe we hem precies op de muur wilden hebben. Daarna hebben we op de muur uitgemeten waar hij precies moest komen. Wij hebben ervoor gekozen om de houten muursticker op te hangen met de Tesa powerstrips. Na het uitmeten op de muur hebben we de Tesa powerstrips op de houten muursticker bevestigd en toen hing de houten muursticker binnen enkele ogenblikken op de juiste plaats aan de muur. Wauw hij is echt gaaf! Hij maakt het kamertje gelijk helemaal af.

Houten muurstickers
Neutrale babykamer met houten muursticker

Bevestiging van de houten muurstickers

De houten muurstickers zijn op alle muren te bevestigen. Op gladde muren kunnen de houten muurstickers met dubbelzijdige tape gemonteerd worden bijvoorbeeld met de Tesa powerstrips, bij ruwere muren is het verstandig om voor de bevestiging montagekit te gebruiken bijvoorbeeld met Bison Polymax.

Vindt je het fijner om het met schroeven op te hangen? Ook dit is geen probleem, je kunt de houten muurstickers op een achterplaat bestellen. Dit complete bord kan met twee schroeven aan de muur bevestigd worden, zodat tape of kit niet nodig is.

Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over deze houten muurstickers als dat wij zijn. Heb je er een besteld dan zijn we reuze benieuwd naar jullie ervaringen! Vergeet niet om een leuke inspiratie foto te sturen naar ‘Koosje decoraties’.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *