TV meubel

TV als eyecatcher in je interieur

Al eerder hebben we geschreven over het wegwerken van je tv. Dit artikel wordt veel gelezen en aan de hand van dit artikel krijgen we ook vaak de vraag: wat als ik hem niet weg wil werken? Wat als ik mijn tv mooi in het zicht wil hebben?
Vandaar een artikel over een mooi TV meubel, zodat je je TV in het zicht kan zetten i.p.v. verbergen. 

TV

De keuze in TV’s wordt steeds groter. Omdat we tegenwoordig meer kunnen dan alleen de standaard TV zenders kijken, besteden we ook meer geld en aandacht aan onze TV. Door Netflix, Videoland en Pathé thuis halen we de bioscoop in huis. Steeds vaker houden we filmavonden in onze eigen woning. Hoe fijn is het om heerlijk vanuit je eigen bank naar de leukste films te kijken. Een grote TV met goed geluid hoort hierbij. Sommige TV’s hebben verlichting aan de zij- en achterkant, voor de sfeer of een nog betere filmervaring. Echte filmliefhebbers geven hier graag veel geld aan uit. En als je veel geld uitgeeft aan een TV dan wil je hem natuurlijk niet verbergen. Dan wil je dit ook laten zien. 

Tv in je interieur

De TV’s van tegenwoordig geven ons de mogelijkheid om aan de muur gehangen te worden. Hierdoor ben je niet meer verplicht om te kiezen voor een groot/diep TV meubel. Vroeger zag je vaak dat mensen grote lompe kasten gebruikten om hun TV een plekje te kunnen geven. Omdat de TV toendertijd aan de achterkant uitstak moest dit ook wel. Gelukkig hoeft dit tegenwoordig niet meer. Een TV meubel heeft dan ook een andere functie gekregen. Het enige waarvoor we het meubel nog gebruiken is voor het plaatsen van bijvoorbeeld een soundbar, je digitale ontvanger of je Blu Ray speler en natuurlijk als opbergmogelijkheid. Natuurlijk gebruiken we het TV meubel ook om woonaccessoires op neer te zetten zodat het meubel onderdeel wordt van ons interieur. Het meubel verdient dan ook echt aandacht. Als je trots bent op je TV hoort daar ook een mooi TV meubel bij. 

Zwevend tv meubel

Je kan een meubel op pootjes kiezen. Dit past vooral goed bij een landelijk of scandinavisch interieur. Een TV meubel op pootjes is een optie als je geen mogelijkheid hebt voor het ophangen van een meubel. De muur moet namelijk wel het meubel kunnen dragen. 

Wil je de ruimte groter laten lijken kies dan voor een zwevend TV meubel. Omdat je meer vloeroppervlakte ziet lijkt de ruimte groter. Een zwevend TV meubel past heel erg goed bij een modern interieur. Vooral als je kiest voor de glanzende versie. Ga je voor de nog iets luxere versie dan kan je ook kiezen voor led-verlichting in je meubel. Zo maak je van je meubel nog meer een eye-catcher.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *