Top tien computerkasten

Naast de tv willen vele van ons ook graag onze computer verstoppen. Niet alleen omdat de computer uit het zicht willen zetten maar ook omdat we dan een kast hebben waarin we ook spullen kunnen opbergen. Een computerkast waarin we gelijk onze gehele administratie in kwijt kunnen. Een kast waarin we de mappen, randapparatuur zoals opladers en kantoorartikelen in kwijt kunnen.

Ik heb tien leuke computerkasten voor je opgezocht. Voor elk interieur heb ik wel een computerkast kunnen vinden. Of je nu houdt van modern wonen of je hele huis hebt ingericht in de landelijke sfeer. Voordeel hiervan is dat de computerkast eventueel in de huiskamer gezet kan worden. Hij is echt onderdeel van het interieur en terwijl de een tv kijkt kan de ander achter de computer werken.

1. De landelijke computerkast

Meteen een kast die altijd in blijft is, de landelijke computerkast. Een kast perfect past bij het landelijk en brocante wonen.

Deze kast heeft een standaard indeling met uitschuifblad en nog een paar planken voor het opbergen van je administratie. Mocht de kast zelf nog niet genoeg opbergruimte bieden dan kan je een paar mooie manden bovenop de kast zetten voor nog meer opbergruimte. De kast is verkrijgbaar in wit. Je kan hem zelf in elke gewenste kleur verven.

computer kast landelijk

De landelijke computerkast is o.a. te koop bij:
Story Landelijk wonen
Teak2
Kasten van de koning
123kast

2. Houten computerkast

Een kast die bij vele mensen in het interieur zou passen omdat er veel mensen zijn die hun woonkamer inrichten met houten meubelen. Deze houten kast past daar perfect bij. De kast past ook heel erg goed bij een scandinavisch interieur.

3. Lage computerkast

Wil je niet meteen een enorme kast maar meer het idee van een meidenkast dan is deze kast een goed optie. Niet te hoog waardoor je er bovenop nog leuke accessoires zoals planten of fotolijstjes kan zetten.

De kast biedt niet alleen de mogelijkheid om aan te werken. Het is echt een onderdeel van je interieur. Thuiswerken in de huiskamer is nog nooit zo leuk geweest.

4. Kewlox computerkast

Nog een kast die je naar eigen smaak kan laten maken maar dan een moderne versie.  Bij Kewlox kan je kast in kleur laten maken maar voor de durfal onder ons ook een kast met verschillende kleuren.

kewlox computerkast

5. Moderne computerkast

Is jouw interieur minimalistisch? Ben je dol op weinig spullen, ruimte en overzicht? Dan is deze moderne kast echt perfect. Hij straalt met zijn glanzende witte kleur namelijk veel rust uit. Hij biedt je voldoende werk – en opbergruimte. Heb je de kast niet in gebruik dan wordt het weer een rustige witte kast. Alles weer uit het zicht zodat de rust in je interieur bewaard blijft.

 Computer algemeen

6. Vintage computerkast.

Tijdens mijn speurtocht kwam ik deze vintage kast tegen. Ik vind het echt een plaatje. Vooral omdat hij gemaakt is van sloopphout wat hem onderscheid van de rest.

vintage computerkast

7. Steigerhouten computerkast

Ben je dol op steigerhout? Ook daar is een ruime keuze in. En het voordeel van steigerhout is dat hij op maat gemaakt wordt dus je kan altijd vragen of de steigerhouten computerkast naar jouw wensen aangepast kan worden.

steigerhouten computerkast

8. Ikea PS computerkast

Ikea heeft dit jaar een nieuwe PS collectie uitgebracht en daar zit ook deze schattige secretaire bij welke perfect te gebruiken is als computermeubel. De gaten zijn al voor je voorgeboord.

IKEA ps computerkast

9. Hemnes computerkast

En bij Ikea vond ik nog een computerkast. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en natuurlijk voor een Ikea prijs.

ikea hemnes computerkast

10. Computerkast zelf maken

Mocht je uit deze top tien nog niet een kast hebben gevonden die je leuk vindt dan kan je er altijd nog een zelf maken. Op de site van Karwei kwam ik deze kast tegen welke je zelf kan maken. Je eigen DIY computer kast.

computerkast zelf maken

Nog een aantal tips voor de thuiswerkers:

  • Zorg voor een stille, liefst afgesloten ruimte. Of werk thuis op de dagen dat de kinderen naar school zijn. Hoe meer stilte hoe beter je je kan concentreren en hoe meer werk er klaar komt.
  • Creëer een kast waar je je spullen in kan “verstoppen” als je klaar bent met werken leg je je spullen hierin en is het ook klaar. Je werktijd zit er op. Tijd voor jezelf.
  • Zorg voor een goede (bureau)stoel. Ook al werk je thuis je moet nog wel steeds uitgaan van goede werkomstandigheden. Ook hier zit je net als op kantoor 8 uur lang te werken.
  • Neem pauze. het is heel erg verleidelijk om door te blijven gaan maar ga echt even een half uur van je plek af. Lunch even in je eigen keuken, doe een huishoudelijk klusje of ga naar buiten maar zorg dat je even rust neemt.

Lees ook deze blogs over de computer in huis/thuiswerken

About Author

You May Also Like

4 comments

Alma van Harskamp says:

Hi Danielle, weet jij misschien waar de landelijke computerkast te bestellen is? Hartelijke groeten, Alma

Danielle Roof says:

De kast is verkrijgbaar via Yels

Gertie Lebens says:

Hoi Danielle, net zoals bovenstaande de vraag: Weet jij waar de landelijke computerkast te bestellen is?
Hartelijke groeten, Gertie

Danielle Roof says:

De kast is verkrijgbaar via Yels

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *