Koper ouderwets? Zeker niet!

Populairder dan ooit!

Koper stond altijd bekend als ‘ouderwets’ of ‘uit de mode’. Maar dat is verleden tijd! Momenteel zijn koperkleurige lampen en accessoires juist populairder dan ooit. Glanzend, mat, donker of licht… er zijn honderden varianten verkrijgbaar. Op LiL.nl vliegen de koperproducten de deur uit. Vooral de onderstaande lampen zijn bijzonder populair:

Koper interieur

koper lamp hk living

Deze bureaulamp van het merk HK Living is een ware blikvanger voor op het bureau. Maar met zijn afmeting (H:65 x B:25 x D:50 cm) en 3 scharnierpunten is deze bureaulamp ook geschikt voor op een dressoir, vensterbank of krukje.

Bureaulamp Metaal – Koper 
HK Living | Prijs: € 198

industriele hanglamp koper HK living

Deze industriële lamp is dan wel koperkleurig, maar verre van ouderwets! De lamp is juist erg stoer, vooral in combinatie met felle kleuren of andere kopertinten. Al met al verdient deze lamp een fantastische plek in huis, zodat de lamp lekker kan pronken.

Hanglamp Industriële Workshop – Large
HK Living | Prijs: € 249

koperen hanglamp

Hanglamp Rusty staat prachtig in combinatie met stoere materialen als hout, metaal en zink. De hanglamp is een eye-catcher voor boven de eettafel, maar wordt ook regelmatig gebruikt voor in de keuken of de slaapkamer.

Hanglamp Rusty – Large
Zuiver | Prijs: € 109

booglamp zuiver koper

Deze vloerlamp van het merk Zuiver is door zijn koperen kleur helemaal van nu. De booglamp is niet meer weg te denken uit de woonbladen en de huiskamer. U kunt deze metalen lamp prachtig combineren met uw moderne interieur.

Vloerlamp Metal Bow 
Zuiver | Prijs: € 195

 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *