slaapkamerinspiratie, tekst aan de muur

Slaapkamerinspiratie, tekst aan de muur

Met een leuke tekst kan je je slaapkamer heel makkelijk inrichten. Een goede kleur als basis met daarop een leuke tekst en je kan al starten met het afstylen van je slaapkamer.

Muurtekst Braintalk: iedereen kent het wel, je wilt dolgraag gaan slapen maar je gedachten denken daar anders over. Die blijven maar praten en piekeren. En vaak helpt het niet. Laat je zorgen voor morgen.

Bijzettafel Long Island, het tafeltje is eigenlijk bedoeld als bijzettafel maar kan ook prima als nachtkastje dienen. Met zijn bijzondere onderstel is het echt een blikvanger in de slaapkamer.

Hanglamp Facil 3 lamps, ik ben lang op zoek geweest naar het kruisjes lampje op de foto met de muursticker. Ik heb deze helaas niet kunnen vinden. Mocht jij het wel weten laat het dan in een reactie achter onder dit bericht. Ik ben dus op zoek gegaan naar een alternatief en vond deze hanglamp met drie lampen. Hang er aan elke zijde van het bed één voor een mooier resultaat.

Dekbedovertrek Katinka Pink, natuurlijk mag een mooie roze overtrek niet ontbreken in deze slaapkamer. Door zijn print kan je deze overtrek ook prima gebruiken in een oosterse slaapkamer. Wil je je slaapkamer inrichten in roze tint dan past Katinka hier heel erg goed bij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *