tuintafel

BUITENKEUKENS EN TUINTAFELS VAN DEKTON® BY COSENTINO

Koken met de hemel als dak: outdoor living is populair en daar hoort een hoogwaardige buitenkeuken en buitentafel bij. In het Nederlandse klimaat moet het materiaal wel tegen een stootje kunnen. Hier komen de eigenschappen van Dekton® perfect tot uiting: niet alleen is het materiaal kras-, vlek- en hittebestendig, maar dankzij de vorst- en dooibestendigheid blijft dit materiaal in alle weersomstandigheden mooi. Deze buitenkeuken kan dus prima in de zomer én winter buiten blijven staan. En na de winter, dan haal je er gewoon een doekje overheen en is hij weer nét zo mooi als de zomer ervoor. Wil je de tuin helemaal mooi afwerken: pas Dekton® dan ook toe voor bijvoorbeeld de buitentafel of zelfs bij het zwembad.

buitenkeuken


De Nederlandse fabrikant BOREK koos voor het blad van een van haar buitentafels ook voor Dekton®. Ontwerper Bertram Beerbaum ontwierp de unieke eettafel FARO exclusief voor BOREK met behulp van het ultracompacte oppervlak Dekton® Trilium. Dekton® Trilium is de eerste milieuvriendelijke kleuroptie in de serie ultracompacte Dekton®-oppervlakkendie voor 80% uit gerecyclede materialen bestaat. Trilium is de perfecte combinatie van de beste esthetiek en technische prestaties met een milieuvriendelijk karakter. Trilium werd geïnspireerd door verouderd roestvrijstaal en heeft een extreem realistisch oxidatie-effect op basis van een mix vulkanische kleuren, waarin het aantrekkelijke contrast tussen lichte en donkere tinten echt opvalt. De metaalachtige afwerking zorgt bovendien voor een subtiele en fijngevoelige textuur die buitengewoon glad is en een prettige aanraking biedt. Dit maakt elke tafel uniek dankzij het eigentijdse ontwerp.

Het Dekton® programma bevat meer dan 40 kleuren valt er volop te combineren, van een meer industriële look tot aan kleuren in hout-, natuursteen-, betonlook of met een egale uitvoering, zowel in mat als hoogglans gepolijst.


www.cosentino.nl

Volg ons ook online op Facebook en Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *