pvc vloer moduleo

Een PVC vloer: voor stilte en zachtheid in ieder huis

Een Moduleo designvloer is er voor elke stijl en persoonlijkheid. De collectie designvloeren varieert van pure en heel uitgesproken houtdessins tot elegante en meer onderscheidende steendessins. Met een waaier aan kleuren van licht tot donker en alles daar tussenin is er voor ieder wat wils. Maar niet alleen het uiterlijk speelt een rol, de innerlijke eigenschappen mogen er ook zijn. 

Zacht en warm
Een Moduleo designvloer voelt aangenaam zacht aan onder je voeten. Dat maakt de PVC vloeren bijzonder comfortabel. Zonder het te beseffen neemt je gevoel van genot toe als je over een Moduleo designvloer loopt. De veerkrachtige laag anticipeert op je lichaamsgewicht en zorgt voor een zacht gevoel onder je voeten. Omdat een Moduleo vloer over uitstekende isolerende eigenschappen beschikt, blijft de temperatuur in elk seizoen comfortabel. Een Moduleo vloer is ook uiterst geschikt voor vloerverwarming en -koeling. 

Uitstekende akoestiek
Een van de grote voordelen van een Moduleo designvloer is het akoestische comfort. PVC vloeren zijn veerkrachtig en reduceren het loop- en transmissiegeluid tot een absoluut minimum. Als je vervelende geluiden wil bannen in je huis, dan biedt Moduleo je de ultieme vloeroplossing. 

Voor meer informatie: www.moduleo.com
Moduleo is verkrijgbaar bij Lab21.nl

pvc vloer moduleo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *