maatwerk banken

PRACHTIGE EN UNIEKE MAATWERK BANKEN

Soms ben je op zoek naar een bank die net in die nis in je eetkamer past. Of je hebt een hoekbank in gedachte, en je krijgt het maar niet gevonden. Of de vorm bestaat niet, of je zoekt een stoffen bank en je vindt hem alleen maar in leer. Of je wilt juist een gecapitonneerde rug en die is juist doorgestikt. In ieder geval is de bank die je vindt, net anders dan je zelf in gedachte hebt. Je hoeft hierin geen concessie te doen.

DE OPLOSSING? MAATWERK!

De oplossing is te vinden in een maatwerk lounge – of eettafelbank. En nee, dit hoeft zeker niet de hoofdprijs te kosten, maar je krijgt wel precies wat je wilt.

Want in de compilatie hierboven vind je enkel een greep uit de opties die een bedrijf als MeubelmaatwerkCompany in de aanbieding heeft. Te kust en te keur. Als ik me nu even beperk tot de (eettafel)banken, dan is er al zoveel te kiezen. Ik zal de verschillende keuzes kort bespreken.

MATERIAALKEUZE

Ga vooral uit van wat je zelf wilt. Wil je een stoffen bank? Of denk je juist aan leer? Of een leren zitting met een stoffen rugleuning. Die vrijheid heb je als je bij Meubelmaatwerk je bank op maat laat maken, maar ook qua kleur. Misschien kies je het liefst een effen bank, of je houdt juist van een combinatie die past bij je bestaande interieur. Of wil je zakelijk je logo in de zitbank laten verwerken? Er is zoveel mogelijk. Dus laat je informeren over alle mogelijkheden.

VORMKEUZE

Ook de vorm van de bank kun je helemaal op maat laten maken als je dat wilt. Ronde banken laten we hier even buiten beschouwing, maar dat is zeker ook een optie (lees de eerdere blog) . Nee, we focussen op de rechte en rechthoekige banken. Je kunt bijvoorbeeld een 6 meter lange bank maken, of wil je juist een bank in een rechte hoek laten maken? Dat kan  volledig op maat worden uitgevoerd. Denk ook eens aan de hoogte van de rugleuning, en of je wel of geen armleuning wilt. Het zijn allemaal mogelijkheden waar je over na mag denken als je voor Meubelmaatwerk wilt gaan.

KEUZE POTEN/ONDERSTEL

Als je naar de voorbeelden op de site kijkt, dan zie je al allerlei soorten poten voorbij komen waaruit je kunt kiezen qua bank.  Een U-poot zoals je veel ziet bij de industriële tafels, of kies je liever voor een subtiel strak pootje? Maar ook een kruispoot  behoort tot de mogelijkheden. En vele andere mogelijkheden. En kies je voor een zwarte stalen poot, of heb je juist liever een licht metalen pootje, of past hout beter bij jou!? Kom je er niet uit, laat je dan informeren.

KEUZE QUA AFWERKING

En dan ben je er nog steeds niet. Je kunt je ook verdiepen in de afwerking van je maatwerk bank. Wil je de bekleding gewoon glad afgewerkt hebben? Of wil je liever een gecapitonneerde bank? Of misschien wil je wel alleen de rugleuning laten afwerken met een verticaal stiksel zodat er een banenspel ontstaat.

Samenvattend kun je dus de zitbank maken die je wilt, maar voor je daar bent, heb je wel eerst verschillende keuzes te maken. Maar als je daar uit bent, dan is de kick wel des te groter als je dan eindelijk op je eigen unieke bank kunt gaan zitten.

Groetjes en tot de volgende blog

MARIE-JOSE SCHREIBERS
06 41 78 93 52  info@puurbinnen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *