Gebruik jij jouw koelkast praktisch en efficiënt?

De koelkast is een uitvinding waar wij echt niet meer zonder kunnen. Het is de beste manier om producten langer te bewaren en vers te houden. We maken dan ook volop gebruik van dit keukenapparaat, maar gebruik jij jouw koelkast praktisch en efficiënt?

 

fruit koelkast

Wat bewaar je wel/niet in de koelkast

Ben jij precies op de hoogte van wat je wel of niet in de koelkast moet bewaren? Bij verpakte producten is het niet zo moeilijk, want daar staat vaak op of het koel bewaard dient te worden. Maar er zijn ook producten waar het minder duidelijk is. Met name fruit en groentes roepen nog wel eens vraagtekens op. Deze artikelen kunnen je daarbij helpen:

 

Handige accessoires

Als je precies weet wat je in de koelkast moet bewaren, is het nog handig om te weten welke accessoires er zijn om je koelkast praktisch in te delen:

 

flessenrooster

Neff heeft twee nieuwe accessoires waarmee je de beschikbare ruimte in je koelkast efficiënt kunt benutten. Het speciaal vormgegeven flessenrooster voorkomt rollende flessen, terwijl je geen ruimte verliest voor staande producten. De GourmetTray is perfect voor het bewaren en serveren van hapjes, zowel warm als koud.

 

De deur van de AEG CustomFlex koelkasten kan geheel naar eigen inzicht worden ingericht. En wisselt de inhoud van je koelkast, dan pas je de indeling heel eenvoudig aan. Met de Spinview Removable Tray haal je de achterste producten in je koelkast gemakkelijk naar voren.

Geschreven door:

Voorlichtingsburo Wonen

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *