wijnklimaatkast

Beste wijnklimaatkast kopen; 3 manieren om jouw drank als decoratie te gebruiken

Ben jij een liefhebber van speciaalbier, mooie wijnen of andere alcoholische versnaperingen? Dan kunnen we elkaar de hand schudden, want wie trekt er niet graag een mooie fles drank open in het weekend? Vooral als je met vrienden of samen met je partner dit eens in de zoveel tijd doet, kun je hier echt samen van genieten. Er zijn een aantal manieren om jouw mooie flessen te gebruiken als woondecoratie, zodat je – voordat je ze opent – ze een eervol plekje kunt geven in huis. We zetten ze graag voor je op een rijtje!

Een luxe klimaatkast

Als jouw wijnen of speciaalbieren het beste bewaard kunnen worden op een donkere, maar ietwat gekoelde plek, dan kun je ze het beste bewaren in een klimaatkast. Deze heb je in allerlei soorten en maten, waarbij de een doorzichtig glas heeft en de ander getint glas. Welke je nodig hebt ligt natuurlijk volledig aan welke drankflessen je erin wilt stallen. Je kunt de beste wijnklimaatkast kopen die je bijvoorbeeld in je kookeiland laat plaatsen, voor een logische plek in de keuken. Het is dan wel zo leuk om deze klimaatkast richting de woonkamer of het zitgedeelte te plaatsen, zodat jouw gasten van dit uitzicht kunnen genieten.

Een gave barcart

Een andere optie is om een bijzondere barcart te kopen welke je midden in de kamer kunt zetten. Deze staat bijvoorbeeld op wieltjes, maar kan ook gewoon als vast kastje neergezet worden. Let wel op, want dit is niet heel handig als jouw vrienden zich té thuis voelen bij jou en zomaar flessen opentrekken als ze in zicht staan! Je hebt tegenwoordig allerlei vintage barcarts met gouden details, waarbij het net een luxe trolley uit een chic hotel lijkt. Dit is niet alleen ontzettend decoratief, maar zo zorg je ook dat je geen flessen vergeet. 

In een wijnkast

Tot slot kun je jouw drankflessen een volwaardige plek geven in een wijnkast. Dit klinkt wellicht wat gewoontjes, maar wist je dat er ontzettend veel soorten wijnkasten te verkrijgen zijn? Zo kun je wijnkasten vinden in veel verschillende huisstijlen, waardoor er altijd wel eentje is die goed bij je past. Je hebt ze van heel modern tot heel zakelijk of juist erg uitbundig. Je hebt zelfs gave wijnkasten waarbij je niet alleen de flessen, maar ook glazen en onderzetters kunt uitstallen. Zo heb je eigenlijk een directe privébar in de woonkamer staan. Bekijk hier onze top tien wijnkasten om jouw flessen te laten stralen in huis!

Foto door Skylar Kang

About Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *