Beddengoed met rits: Bijzonder Handig

Ben je net als ik een echte woelwater in bed? Moet jij vaak elke dag je bed op maken? Met beddengoed met rits wordt dit een stuk minder.

Ik ben blij met de technieken van tegenwoordig. Ik weet nog wel dat ik vroeger bij mijn ouders thuis alleen overtrekken had met een enorme grote opening aan de onderzijde. Deze hadden ook een grote instopstrook maar die had ik na een nachtje woelen wel los. Het gevolg was dat ik bijna elke dag mijn dekbed uit mijn dekbedovertrek “trapte” waardoor ik elke keer weer mijn bed moest opmaken.

De instopstrook werd met de jaren wel kleiner maar ook dan lukte het mij om door het kleinere gat mijn dekbed los te krijgen.

Beddengoed met rits

Gelukkig is er veel veranderd. Tegenwoordig heb je dekbedovertrekken met knopen en beddengoed met rits. Omdat de onderzijde dicht is lukt het niet meer om je dekbed uit je dekbedovertrek te krijgen.

Je zal verwachten dat ze dit vooral toepassen bij kinderdekbedovertrekken. Want zeker kinderen kunnen behoorlijk draaien en woelen in hun bed. Maar gelukkig hebben ze het beddengoed met rist ook doorgevoerd in de volwassen dekbedovertrekken.

Groot assortiment dekbedovertrek met rits

Door de jaren heen zijn steeds meer merken de rits gaan gebruiken. Het grote voordeel hiervan is dat er nu een enorm assortiment is ontstaan. Natuurlijk is er een groot aanbod aan effen beddengoed met rits. Beddengoed met rits is in allerlei kleuren verkrijgbaar. Het grootsta aanbod vindt je in de kleuren blauw en zwart. En dat laatste komt goed uit want deze kleur is vaak makkelijk te combineren met andere kleuren in de slaapkamer.

Naast het effen beddengoed met rits zijn er ook hele leuke dessins verkrijgbaar. Wij hebben er 5 voor je op een rijtje gezet:

Geometrische vormen

Deze overtrek past erg goed in een moderne slaapkamer. Door zijn geometrische lijnenspel zorgt hij voor een echte blikvanger. Door zwarte basis gedecoreerd met witte lijnen is de overtrek te combineren met vele andere kleuren. Ook als je een rode of gele muur hebt zal deze overtrek met rits tot zijn recht komen.

Fluffy dekbedovertrek met rits

Deze overtrek combineert alles wat je in een dekbedovertrek zoekt. Beddengoed met rits waardoor je dekbed niet kan verplaatsen in een overtrek met de allerzachtste bovenkant. Deze overtrek is namelijk super zacht en heerlijk warm. Erg geschikt dus voor de echte koukleum.

Dekbedovertrek met rits aan drie zijdes

Een rits in je beddengoed is sowieso al handig. Maar deze overtrek biedt nog iets extra’s. Deze heeft namelijk een rits aan drie zijdes van de overtrek. Dit helpt natuurlijk enorm als je in je eentje een tweepersoonsbed moet opmaken.

Met deze overtrek maak je dus alle drie de ritsen open en je legt de overtrek op je bed. Daar bovenop leg je je dekbed en rits je alle drie de zijdes weer dicht. En klaar ben je. Makkelijker dan dit gaat het niet worden om je bed op te maken.

Dekbedovertrek met rits marmer

Nog een overtrek die goed past bij een modern interieur. En deze dekbedovertrek met rits is ook erg populair bij tieners. Hij past namelijk heel erg goed bij de trends voor de tienerkamer van nu.

Deze overtrek is ook erg goed te combineren met een roze muur. Door deze twee te combineren zullen de kleur en het dessin elkaar versterken.

Superzachte dekbedovertrek met rits

Al eerder hebben we de fluffy overtrek besproken maar ik heb er nog een gevonden. Met deze overtrek op je bed ben ik bang dat opstaan nog een stuk moeilijker wordt. Naast dat hij superzacht is en dus het je moeilijk maakt om uit bed te gaan heeft deze overtrek nog een paar andere voordelen.

Deze dekbedovertrek met rits is klimaat en vochtregulerend. Hij is hypoallergeen en heeft bacteriële eigenschappen waardoor hij lekker fris blijft. De overtrek zou ook erg geschikt zijn voor mensen die bedlegerig zijn.

Ik hoop dat je door dit artikel overtuigd bent geraakt van beddengoed met rits. Dat een dekbedovertrek met rits je leven een stuk makkelijker gaat maken.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *