beddengoed met rist

Beddengoed met rits: Bijzonder Handig

Want we hebben wel meer te doen

Soms zijn er van die noviteiten die je zelf had willen bedenken, zoals dit beddengoed met rits van Bijzonderhandig.nl. Slim, want zo heb je in een mum van een tijd de hoes om het dekbed én het blijft beter zitten. Dit maakt één van de minst favoriete huishoudklusjes toch iets eenvoudiger.

Bijzonderhandig.nl biedt 2 slimme merken met dekbedhoezen met rits. Je ritst de hoes open, legt het dekbed erin en ritst het weer dicht. De ritsen zijn er zo ingezet dat ze niet voelbaar en zichtbaar zijn. De collecties variëren van klassiek wit tot uitbundig en trendy.

Het merk Zibbed heeft een traditioneel en een biologisch wit gestreepte dekbedhoes van 100% biologisch katoen. De dekbedhoezen van Sofiben zijn kleuriger en verkrijgbaar in zowel katoen als satijn. Prijzen variëren tussen de €49,95 en €82,50 voor een tweepersoonshoes met kussenslopen.

Over Bijzonderhandig.nl 
Bijzonderhandig.nl wil het leven van mensen verbeteren met zinvolle producten die de dagelijkse activiteiten in en om het huis eenvoudiger maken. Van de keuken en de werkkamer tot de slaapkamer. De oprichters hebben vanuit de ergotherapie veel ervaring met handige maar vaak nog onbekende producten. Met Bijzonderhandig.nl willen zij deze oplossingen bekender maken.

 

 

 

 

beddengoed met ritsbeddengoed met rits beddengoed met rits

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *