5 x vloerkleed hoogpolig wit

Hoe heerlijk is het om nu lekker een kleed op de vloer te hebben. En een vloerkleed hoogpoli9 wit geeft je nog dat beter extra’s. Daarom hebben wij de 5 leukste voor je op een rijtje gezet.

Een wit vloerkleed past bij elk interieur en geeft je een goede basis. Het is ook een goed middel om kaders aan te geven in je interieur. Als je een vloerkleed neerlegt voor je bank kader je daarmee je zithoek af. Zeker in een grote ruimte kan het fijn zijn om met vloerkleden de bestemmingen (eetkamer, zitkamer) aan te geven.


Flycarpets Hoogpolig wit

Dit witte hoogpolige vloerkleed voelt heerlijk zacht aan en is verkrijgbaar in verschillende maten:
80 x 150 cm
120 x 170 cm
160 x 230 cm
200 x 290 cmRond vloerkleed hoogpolig wit

Een vloerkleed hoeft niet altijd vierkant te zijn. Juist door te werken met bijzondere vormen creer je een speels effect.

Dit ronde vloerkleed geeft je de mogelijkheid om stijlvolle hoekjes te maken. Leg hem onder dat een bijzettafel of onder een mooie stoel.

Verkrijgbaar in:
55 x 85
80 x 80
80 x 150
120 x 170
160 x 230


Budget vloerkleed hoogpolig wit

Dit is het goedkoopste rechthoekige vloerkleed uit dit rijtje. Een kleed (afmeting 60 x 110) kost € 44,50.

Naast de goedkoopste is dit ook het kleed dat in het grootste formaat verkrijgbaar is. Ook is het vloerkleed in een ronde vorm verkrijgbaar. En volgens de verkopers zeer goed bestendig tegen vlekken.

Het kleed is ook in andere maten verkrijgbaar:
80 x 150
80 x 250
140 x 200
160 x 230
200 x 290
280 x 370


Samba vloerkleed

Dit witte vloerkleed is ideaal voor de romantische avonden. Dit is echt een kleed zoals je ze ziet in de films. Een prachtig hoogpolig kleed voor de open haard, wachten op romantiek.

Mocht je de open haard niet hebben dan nog is dit een kleed wat je uitnodigt om je in te nestelen.

Alleen verkrijgbaar in 120×170 cm.


Vloerkleed met kwastjes

We geven toe, hij is niet helemaal wit. Maar dit vloerkleed mocht niet in dit rijtje ontbreken. Hij heef namelijk hele erg leuke kwastjes waardoor hij goed past bij een botanisch interieur. Ook vind ik hem wel passen in een Ibizasfeertje. Of in de babykamer.

Door zijn kwastjes is hij net anders dan de andere. Deze hebben allemaal afgeronde vormen. Wil jij spelen met je interieur dan is dit ronde kleed zeker een aanrader.

Verkrijgbaar bij

bol.com

Tip: Hoe haal je rode wijn uit je vloerkleed hoogpolig wit?

Dep de vlek droog met keukenpapier. Besprenkel met witte wijn of water om de vlek te neutraliseren en dep opnieuw. Gebruik geen zout of azijn want deze hebben een fixerende werking waardoor je de kleur juist vast zet.

Een vloerkleed zorgt niet alleen voor sfeer, het heeft nog meer voordelen. Zo werkt het geluiddempend. Ook zorgt een vloerkleed hoogpolig wit voor warmte.

Veel van ons kou komt vanuit de vloer. En niet iedereen heeft de mogelijkheid om een vloer te isoleren. Een vloerkleed neerleggen kan echter wel iedereen. Een hoogpolig vloerkleed is dan natuurlijk nog lekkerder. Je zult snel zien dat niet alleen de huisdieren graag op het kleed liggen. Ook je kinderen en wie weet jijzelf ook wel zal graag op het kleed vertoeven.

Onderhoud hoogpolig vloerkleed

Elk tapijt vraagt onderhoud maar een hoogpolig vloerkleed net iets meer. Deze trekt namelijk iets meer stof aan. Wij raden dus aan om minimaal 2 keer per week je vloerkleed hoogpolig wit goed te stofzuigen. Gebruik hiervoor het liefst een speciale zuigmond. Ga niet aan de slag met borstel want hierdoor maak je de haren plat.

Lees ook ons artikel: Wat is de beste stofzuiger? 

Als er vlekken in je tapijt ontstaan dien je deze meteen te verwijderen. Dep de vlek en gebruik eventueel een speciale tapijtreiniger.

Liever iets meer kleur aan jouw witte vloerkleed? Ben je op zoek naar een zwart/wit vloerkleed? Ook daar hebben we een mooie blog overgeschreven:
Zwart wit vloerkleed

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *