zwart wit wonen

Zwart wit wonen

Kleur, al op school leer je er van alles over. Welke kleuren zijn er? Welke kleur je mengen waardoor er weer nieuwe kleuren ontstaan? En daar tijdens die lessen leer je ook dat zwart en wit geen kleuren zijn. En daar zijn wij het als interieurliefhebbers het totaal niet mee eens. Want wij vinden zwart wit wel kleur en helemaal te gek om onze woning mee in te richten. Het voordeel is namelijk dat zwart en wit zo’n mooie basis geeft aan je interieur. Je kan het zo makkelijk met elkaar combineren en als je het zat bent kan je het met kleur combineren. En daar hoef je niet eens veel aan toe te voegen. Alleen een tintje grijs is al voldoende.

Nog een voordeel van zwart wit wonen is de hoeveelheid meubels en woonaccessoires die je in deze kleuren kan vinden. Posters, kussens, kaarsen, lantaarns en zo kan ik nog wel even doorgaan. Met al deze accessoires kan je weer leuke sfeerhoekjes maken.

Elke kamer

Zwart wit kan je in elke kamer van je woning toepassen. In je slaapkamer maar ook in de kinderkamer en babykamer is het een erg goede basis. In de kinder – en babykamer kan je het leuk aanvullen met fel blauw of geel.

Inspiratie voor zwart wit wonen

1e foto: Zoedt

zwart wit wonen slaapkamer

Bron: Hemochtrevligheter

zwart wit wonen modern

Bron: Daniella Witte

zwartwitte woonaccessoires

Bron: Van Pauline

zwart wit wonen slaapkamer

Bron: Stijlvolstyling

zwart wit wonen stolp

Bron: Zwart wit en hout

zwart wit wonen

Bron: VT wonen

Zwart wit wonen woonkamer

Bron: Autumnskymning

zwart wit wonen sjiek

Bron: Welke

Meer artikelen over zwartwit wonen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *